„Nejsme spokojení. Rozhodla první půle, ve které byla Krupka jasně lepší. Byla rychlejší, důraznější, vynikala v práci s balonem, všude byla rychlejší,“ vrátil se z pohledu Srbic k nevyvedenému vstupu do utkání jejich trenér Martin Luger.

„Byli jsme v první půli vysoce efektivní. První poločas se nám vydařil nejen střelecky, ale i herně,“ ocenil jeho krupský kolega Martin Vrtiška výkon svých svěřenců.

Po poločasové přestávce ale vypadal obraz hry zcela jinak – na hřišti tvrdily muziku Srbice. „Snažili jsme se, ale bylo to jen po vápno. Chybí nám Egrt, který dokáže rozhodnout zápas. Další hráči se musí víc prát a dávat do toho víc, než do toho dávali v první půli,“ nabádá Luger k většímu nasazení.

Co se po změně stran s Krupkou stalo? „Z nepochopitelných důvodů jsme se zatáhli, i když jsme si v kabině říkali, že přesně tohle nechceme. Už jsme jen běhali bez míče. Ale i tak měli naši hráči vůli až do konce a vyhráli jsme bez inkasované branky,“ našel Vrtiška na druhém poločase přeci jen něco pozitivního. „Při zranění Vlasáka se nám do sestavy vrátil Christov, který odvedl vynikající práci. Celý tým bojoval. Výborný výkon podal i Matěj Suchý,“ chvílí trenér Krupky, která ze tří jarních duelů vytěžila 9 bodů. „Vstup do jara máme perfektní, ale musíme to pořád potvrzovat,“ je Vrtiška nad věcí.

Sokol Srbice – TJ Krupka 0:3 (0:3). Branky: 5. Hirschkorn, 23. Suchý, 25. Kolář.
Rozhodčí: Prágl – Vlašič, Holec.
ŽK: 2:1.
Diváci: 220.