Slavia v úvodním dějství FORTUNA:LIGY vyhrála 1:0 na půdě neoblíbeného Zlína, Tepličtí brali v Příbrami bod za remízu 1:1. Doma chtějí odstartovat co nejlépe, ideálně za tři body. „Máme pokoru, respektujeme sílu Slavie, ale nebudeme si nic nalhávat – Ngadeu a Deli jsou vysocí a tvrdí hráči, pro Slavii nenahraditelní. Budeme proto chtít být aktivní, nebudeme zalezlí. Budeme chtít držet balon, dostávat se do šancí,“ vyhlíží Hejkal nedělní zápas.  

Těší ho, že s týmem už trénuje Nazarov, zároveň má radost z příchodu dvou posledních posil – Vyhnala a Petra Mareše. „Musíme vedení poděkovat. Po několika letech přišlo 6 nových hráčů. Vyhnal svou sílu ukázal už v Příbrami, kde pomohl jako střídající hráč k vyrovnání. Je to vysoký hráč, umí hrát zády k bráně, celkem si rozumí s míčem, vyhrává souboje. Takového hráče jsme potřebovali. U Mareše se mi hodí jeho variabilita. Nastupoval na pozici levého obránce, umí levého záložníka, ale i ve středu pole. Ostatně na tomto postu hrál i v reprezentaci,“ mne si lodivod sklářů ruce spokojeností.

Přijďte na stadion včas, vzkazuje klub

Atraktivní duel poutá pozornost fanoušků z širokého okolí, čeká se okolo 10 tisíc diváků.  „Myslíme si, že přijde pěkná návštěva. Posilujeme jednotlivé vchody na stadion kvůli průchodu fanoušků, posilujeme i občerstvení na stadionu, budou otevřeny externí stánky. Budou otevřena všechny okénka v jednotlivých částech stadionu, kde si fanoušci budou moci koupit jak pivo, tak také nealko. Klobásy pak bude nutné koupit extra, protože z hygienických a požárních důvodů nelze grily umístit ve stáncích. Kromě klasických stánků využijeme po dohodě s naší cateringovou společností také další externí dodavatele občerstvení, abychom kapacitně pokryly potřeby návštěvy na stadionu," informuje fanoušky mluvčí Stínadel Martin Kovařík. Na fanoušky apeluje, aby na stadion v neděli dorazili s předstihem. "Pokud se všichni fanoušci rozhodnou dorazit v posledních třiceti minutách před utkáním a budou si chtít v tomto časovém rozmezí koupit vstupenku, projít na stadion a koupit si občerstvení, tak to ani s tímto posílením není možné zvládnout. Ideální je využít možností předprodeje vstupenek a na samotný zápas dorazili s předstihem.“

Diváci na fotbale Teplice  - Plzeň
Teplice čekají v neděli nápor fanoušků. Jak koupit lístky na Slavii?