První gól zápasu ale vsítili hosté. Vůchův centr z přímého volného kopu propadl domácím vápnem až do domácí branky, ale pomezní sudí viděl ofsajd. Otázkou však je, zda nabíhající Kapolongo míč zasáhl.

Po půl hodině hry už padla branka, která platila. Bylo to však na druhé straně. Daniel Bartl ze strany odcentroval do pokutového území, kde na zadní tyči vrátil před branku míč Ďuriš a Wágner si už věděl rady.

Do děje druhého poločasu nejprve zasáhl teplický stoper Lüftner, který nešetrně na půlce zastavil Ďuriše, a protože už jednu kartu měl, vrátil se po pěti minutách zpět do kabin. Další žlutá karta přistála na kontě Hošek, když ve vápně povalil Bartla. Nařízenou penaltu proměnil opět Wágner. O dvě minuty později měl dohráno i Hošek, který viděl druhou žlutou kartu za úmyslnou ruku. Ten na hřišti strávil přesně 22 minut, neboť do zápasu naskočil až o poločase.

Svůj příběh nakonec dopsal i domácí kanonýr Wágner, protože v 71. minutě zkompletoval svůj hattrick, když uklidil hlavou míč do sítě po centru Jana Bořila.

Zdeněk Ščasný, trenér Teplic: "Porážka jednou přijít musela. Vzhledem k tomu jak jsme hráli, je určitě krutá, protože jsme v prvním poločase Boleslav přehráli, zahodili jsme čtyři gólové šance. Druhá půle už po vyloučení a penaltě byla o ničem. Přeji Boleslavi, ať jde s tímhle do pohárů, jako vloni… Asi tak no, víc k tomu říkat nebudu…"

Karel Jarolím, trenér Boleslavi: "U nás je to jak na houpačce. Zápas v Ostravě byl po dobré Slavii strašný, takže jsme do dnešního zápasu šli trochu pod tlakem. Do zápasu jsme vstoupili slušně, byli jsme důraznější a aktivnější. Teplice jsou silné dopředu, ale mají okénka vzadu. Po gólu jsme měli vyřešit další akce lépe. Teplice pak hrozily ale ustáli jsme to. Pak přišlo vyloučení, nám se podařilo vstřelit branku a měli jsme ještě další situace. S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, ale musíme na ty výkony navázat i ve venkovních zápasech, kde rozdíl ve výkonech je diametrálně odlišný."

Mladá Boleslav - Teplice 3:0 (1:0)

Branky: 29., 66. a 71. Wágner. Rozhodčí: L. Kovařík – J. Paták, Dobrovolný. ŽK: Bořil, Šisler – Lüftner, Nivaldo, Litsingi, Hošek. ČK: 49. Lüftner, 67. Hošek. Diváci: 2743.

Boleslav: Hruška – Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil – Ščuk, Tavares (81. Skalák) – Bartl, Šisler, Ďuriš (67. Zahustel) – Wágner (85. Magera).

Teplice: Grigar – Vondrášek (46. Hošek), Lüftner, D. Jablonský, Krob – Takács, Ljevakovič – Vůch, Litsingi, Nivaldo – Kapolongo (46. Mahmutovič).