Žlutomodří začali ve městě automobilů hodně špatně. Pasivní hra plná chyb a nepřesností umožnila Mladé Boleslavi jít v 16. minutě do vedení, když skóroval Mebrahtu. Hostí se ani poté příliš nezvedli, pomohla jim až šťastná branka po rohu, kterou si do vlastní sítě vstřelil hlavou Přikryl. Byl to už jeho druhý vlastní gól této sezóny.

Zkraje druhé půle mohli jít Skláři do vedení, ale místo toho se vedení ujala Mladá Boleslav. Pravda, hodně sporně, skórující Matějovský měl totiž nohu v pozici, která silně zaváněla nebezpečnou hrou. Šmejkalovi svěřenci se zdravě naštvali a před gólmanem domácích Vejmolou zle zatápěli. Vyrovnávajícího gólu se po řadě spálených šancí dočkali ale až v závěru, kdy už řada teplických příznivců měla v hlavě chmurné myšlenky.

Není bez zajímavosti, že oba góly daly Teplice po rohových kopech. „Věděli jsme, že má brankář Mladé Boleslavi problémy s rohy, které se kopou na malé vápno,“ prozradil Jan Krob, jemuž se v týdnu před zápasem narodila dvojčata.

Mladá Boleslav - Teplice 2:2 (1:1)
Branky: 16. Mebrahtu, 48. Matějovský – 23. Přikryl vlastní, 90. Vondrášek.
Rozhodčí: Marek - Pospíšil, Horák.
ŽK: 8. Přikryl, 71. Matějovský - 49. Diviš.
Diváci: 2477.
Mladá Boleslav: Vejmola – Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman – Hubínek, J. Rada – Přikryl, Matějovský (74. Takács), Chramosta (80. Fabián) – Mebrahtu (85. Magera).
Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Král (78. Červenka), Kučera – Fillo, Trubač (46. Soungole), Hyčka (83. Vošahlík) – Vaněček.