Tentokrát již sázející můžou využít webové stránky www.tipliga.cz a vyplnit kupón přes ně. Učinit tak můžou ale pouze ti soutěžící, kteří se do Tip ligy zaregistrovali pomocí kupónu z novin.  Jak tedy na to? Tady je náš návod.

Stránky TIP LIGY -  www.tipliga.cz 

1. VYPLNIT:
Tiket daného kola bude uveřejňován v pondělním, úterním, středečním a většinou i čtvrtečním vydání Teplického deníku. Váš první kupón vyplňte bez startovního čísla. To vám bude přidělené, dozvíte se jej příští středu, kdy vychází celkové pořadí.  Ti, kteří se už zaregistrovali pomocí tištěného kuponu, můžou sázet prostřednictvím internetových stránek www.tipliga.cz . Do hry se lze zapojit kdykoli, tedy klidně i v pátém či devátém kole. Nehraje se totiž jen o celkovou výhru, ale i o výhry v jednotlivých kolech!

2. DORUČIT:
Řádně vyplněný kupon lze doručit osobně či poštou na adresu Teplický deník, Kapelní 4, Teplice 415 01, a to do pátečního dne, do 18 hodin. Pokud vám vyhovuje spíše podání kuponu přes internet, naťukejte si do internetového prohlížeče www.tipliga.cz a jednoduše kupon pošlete do redakce přes web!

3. PODMÍNKY ÚČASTI:
Zapojit se může každý v jakémkoli kole, pokud správně vyplní tiket – 1 výhra domácích, 0 remíza, 2 výhra hostů. Dvojtipy nejsou povoleny. Startovní číslo: nový účastník napíše N, ostatní ho zjistí ze středečních vydání deníku, kde je uveden ve výsledkové listině (před jménem). Heslo: určí si každý hráč libovolné (jakákoli kombinace čtyř číslic 0 – 9). Heslo je povinné, stejně tak jako vyplnění telefonního čísla a e-mailové adresy (pokud máte mobil a e-mail). Každý hráč smí doručit v každém kole jen jeden kupon.

4. VYHODNOCENÍ:
Správný tip = dva plusové body, špatný tip = jeden minusový bod, nevyplněný řádek je automaticky počítán jako špatný tip = minus bod. Vítěze určí nejvyšší počet bodů, v případě rovnosti vyhrává hráč, který správně určí Supertrefu (součet všech branek v deseti daných zápasech).  Na Supertrefu nezapomínejte, připravili byste se v případě rovnosti bodů o možnou výhru! Hodnotí se každé kolo nezávisle na předchozích výsledcích a celkové umístění, kde se sčítají výsledky každého kola. Po třinácti kolech hráč s nejvyšším počtem bodů vyhraje Tip ligu. V případě rovnosti bodů určí vítěze vyšší počet správně určených Supertref ze 13 kol. Z novin platí pouze originální tiket (nelze tedy kopírovat, xeroxovat), opakujeme, že všechna políčka musí být vyplněna.