Originální upoutávka na nedělní prvoligový duel Teplice – Slovácko (17:00) na internetu boduje, od středečního odpoledne má díky sociálním sítím zhlédnutí přes šedesát tisíc unikátních návštěvníků. „To je absolutní rekord! Takový rozruch na sociálních sítích nevyvolal ani návrat Nivalda," rozplývá se šéf teplického marketingu Martin Kovařík.

Teplický klub natočil už několik upoutávek na své duely, ta v hlavní roli s Danielem Soungolem je však bezkonkurenčně nejpovedenější. Boduje nápad, originalita a Soungoleho bezprostřednost. „Songy byl hravý jako dítě, hodně ho natáčení bavilo. Text se naučil hned, natočili jsme asi dvě tři verze, pak jsem vybrali tu nejlepší. Celé natáčení na hrací ploše trvalo maximálně pět minut," pochvaluje si Kovařík Soungoleho herecký talent.

Zdroj: Youtube


Upoutávka má pouze kladné ohlasy, což je na internetu věc téměř nevídaná. „Já jsem snad ještě nezažil, aby se i u perfektních projektů a věci nenašel ani jeden rejpal. Tady se nám to povedlo, jsme za to moc rádi," dme se Kovařík se svým marketingovým týmem pýchou. Ocenění se Tepličtí dočkali i od uherskohradišťského klubu. „Pěkný kroj a super upoutávka! Tož v nedělu! Zdravíme všecky cérky a šohaje ze Slovácka do Teplic!" vzkázal klub prostřednictvím Facebooku Teplicím.