Domácí mohli v zápase ale vytěžit více. V první třetině na svého soka vletěli, měli silný tlak, ale dokázali se prosadit jen jedinou trefou. „To byla škoda," uznal František Lukeš. Zlínští se zvedli v prostředním dějství a duel otočili na svou stranu v poměru 3:1. Pak ale začala exhibice Vervy. Dvacet dva vteřin před koncem srovnal stav domácí Pavlík.

„Klobouk dolů v poslední třetině. Měli jsme velký tlak a přišlo vyrovnání. Můj nájezd? Brankář se mi vůbec nehýbal, tak jsem vystřelil, protože byla polovina branky volná a padlo to tam," dodal Lukeš.

„Bod musíme v naší situaci brát, i když se přiznám, že jsem hodně zklamaný. Měli jsme hodně vyloučených, to by se nemělo stávat," dodal zlínský brankář Tomáš Štůrala.


Litvínov - Zlín 4:3 SN (1:0, 0:3, 2:0 - 0:0)

Branky a nahrávky:12. Trávníček (Chaloupka), 47. Petružálek (Hübl, Ručinský), 60. Pavlík (Hübl), rozhodující sam. nájezd Hübl - 23. O. Veselý (Čajánek), 28. Čajánek (Urbanec, Matějíček), 39. Fořt (Žižka).Rozhodčí:Pešina, Homola - Jelínek, Pešek. Vyloučení:5:11, navíc Frolo (Litvínov) 5 min. a do konce utkání. Využití: 1:2. Diváci:5675.

Litvínov:Francouz - Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Šlégr, Zeman, Frolo, Gula - Jánský, Hübl, Lukeš - Petružálek, R. Hanzl, Ručinský - Martynek, Gerhát, Trávníček - Písařík, Šrámek, Jurčík. Trenéři: Rulík a M. Hořava st.

Zlín:Štůrala - Matějíček, Žižka, Marušák, Řezníček, Kotvan, Urbanec, od 41. navíc O. Horák - Ondráček, Čajánek, O. Veselý - Okál, Leška, Köhler - Holík, Roman Vlach, Říčka - Fořt, Sedláček, F. Čech. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík a Hrazdira.