Jak klip vznikal a jak se s populární zpěvačkou spolupracovalo? To se v rozhovoru dozvíte od ústeckého režiséra Adama Pavelky z Chilly Production, který klip vytvořil.

Jakou úlohu jste v novém videoklipu vlastně sehrál?
Zastal jsem většinu klíčových úloh, tedy postaral jsem se o režii, kameru, střih i coloring, což je barvení videa.

Jak se s Darou pracovalo?
Po klipu Ver mi, more, nálada, Žena a muž, Všetko alebo nič je toto náš pátý společný klip, takže zkušenosti spolu máme obrovské. Už vím, co si můžu dovolit v kreativitě a kam už bych zacházet neměl. Snažíme se společně vytvářet věci, co se budou na internetu řešit, hlavně kvůli virálnímu marketingu. S Darou jsme se stali výbornými přáteli a rozumíme si jak v profesním, tak v osobním životě. S každým jedním klientem se snažím být na jedné vlně, jinak nemůže vzniknout kvalitní výsledek. Pak už vše závisí na přípravě, financích a na štěstí.

Zdroj: Youtube

Má hvězda formátu Dary nějaké hvězdné manýry?
Vůbec, je to obyčejná holka, která miluje hudbu, svou rodinu, kamarády a publikum.

Měli jste čas zajít si s Darou i někam v Ústí?
Klip jsme stříhali v naší střižně v Textilní ulici přibližně patnáct hodin, v jeden den, takže nebyl prostor se porozhlédnout po Ústí. Dlouho si ale slibujeme, že tady někam zajdeme minimálně na dobré jídlo či na procházku do Tisé.

V novém klipu si zahrála také zpěvaččina dcera. Čí to byl nápad?
Námět vzešel z hlavy Dary, stejně tak i první role její dcery Laury, která musím říct, je rozená herečka a dávala všechno na první pokus.

Co říkal Dařin přítel raper Rytmus na sexy scény v klipu?
Rytmus nejásal blahem, ale jde o klip. Je to herectví stejně jako v divadle, i tady se předstírá role, takže je potřeba se nad celou situaci povznést.

Ilustrační foto
Dávejte si pozor, meteorologové varují před vysokými hodnotami UV indexu