PREMIERE CINEMAS TEPLICE 8.9. – 14.9.2016

Sully: Zázrak na řece Hudson
Každý den od 18:30, 20:30
V lednu roku 2009 se svět stal svědkem „zázraku na řece Hudson", když kapitán „Sully" Sullenberger (Tom Hanks) nouzově přistál s poškozeným letadlem na ledových vodách řeky Hudson a zachránil tak život 155 pasažérů na palubě letadla. Přestože veřejnost a média mluvila o ojedinělém činu dokazujícím jeho letecké dovednosti, probíhající vyšetřování hrozilo zničit jeho pověst a kariéru.

Obr Dobr
Každý den od 16:10
Sobota – neděle od 11:50, 12:30
Příběh mladé dívky a laskavého obra známého jako Obr Dobr, kteří se vydávají na dobrodružnou cestu s cílem zajmout zlé lidožroutské obry, kteří pronikají do světa lidí. Adaptace knihy od britského spisovatele Roalda Dahla.

Tajný život mazlíčků
Každý den od 13:00, 14:10, 15:00
Sobota – neděle od 10:30, 11:00
Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků, stvořenou autory filmových hitů Já, padouch a Mimoni.

Buchty a klobásy
Každý den od 17:00, od 19:00 – mimo úterý
Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.

Taxi 121
Každý den od 21:00 – mimo úterý
Snímek Taxi 121 je českým thrillerem, inspirovaným skutečnými událostmi z roku 2014, kdy sériový vrah připravil o život tři pražské taxikáře.

Dítě Bridget Jonesové
Pouze v úterý od 19:00
Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná.

Smrt ve tmě
Každý den od 19:30, 21:30
Tři bezohlední zloději se vloupají do domu bohatého slepce s vidinou dokonalé loupeže a velkého zisku. Vše se děje ale jinak…

Sebevražedný oddíl
Každý den od 14:50, 17:10
Je to dobrý pocit, být ten zlý… Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.

Zloději zelených koní
Každý den od 17:30
Zběhlý student geologie Pavel (Marek Adamczyk) a nezaměstnaný zemědělec Kačmar (Pavel Liška) se živí jako nelegální kopáči vltavínu, zelených polodrahokamů z jižních Čech. Ten první proto, aby nebyl závislý na manželce Karolíně (Jenovéfa Boková), ten druhý, aby uživil rodinu. Existence na hraně zákona jim dává peníze, svobodu a nezávislost, ale také vyžaduje těžkou fyzickou dřinu, obezřetnost před policií a převrácený životní režim. Dřou, riskují, utíkají, potýkají se s nebezpečím. Při kopání vltavínů jde totiž i o život. To se Karolíně nelíbí. Chce, aby Pavel nechal kopání a vrátil se do normálního světa. Ukáže se však, že Karolína má i další důvody, které se už zdály být pohřbeny v minulosti, minulosti, která se s vltavíny znovu vyplavila na povrch.

Nerve: Hra o život
Každý den od 15:30, 19:40, 21:40
Studentka střední školy, závislá uživatelka online her se ocitne v nebezpečné situaci, kdy každý její pohyb začíná být monitorován anonymní komunitou pozorovatelů.

Lovecká sezóna: Strašpitel
Každý den od 13:40
Sobota – neděle od 10:00, 11:50
Velký medvěd dokáže mít taky velký strach. Animovaná komedie Lovecká sezóna se svého času stala překvapivým hitem a bláznivá dobrodružství upovídaného jelena Elliota a rozmazleného medvěda Booga pokračují už čtvrtým příběhem. Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením.

KINA

Kino Květen Teplice

Sully: Zázrak na řece Hudson
8.9. od 17:30, 9.9. od 20:00, 11.9. od 17:30
V lednu roku 2009 se svět stal svědkem „zázraku na řece Hudson", když kapitán „Sully" Sullenberger (Tom Hanks) nouzově přistál s poškozeným letadlem na ledových vodách řeky Hudson a zachránil tak život 155 pasažérů na palubě letadla. Přestože veřejnost a média mluvila o ojedinělém činu dokazujícím jeho letecké dovednosti, probíhající vyšetřování hrozilo zničit jeho pověst a kariéru.

Zloději zelených koní
8.9. od 20:00, 11.9. od 20:00
Dramatický příběh o kopáčích vltavínů, pro něž se ilegální těžba těchto polodrahokamů stala nekontrolovatelnou vášní, ale i způsobem obživy… Propletenec přátelství, zrady, lásky a zklamání nás zavede do specifické a unikátní společnosti nelegálních prospektorů, kteří se pohybují za hranicí zákona a ve střední Evropě 21. století žijí svůj sen o nezávislosti a svobodě – až do hořkého vystřízlivění.

Tajný život mazlíčků
9.9. od 17:30, 11.9. od 17:30
Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk?

Strašidla
10.9. od 13:30, 11.9. od 10:00
Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní Patricie a její matinka Žofie čarovaly, vodník Bubla se staral o dušičky a víla Jitřenka si tančila lehkonohé tanečky, změní vpád úředníka Patočky, který má na obecním úřadě ve správě evidenci budov. A jak zjistil, za dům už pěknou řádku let nikdo neplatí nájem a nikdo v něm ani oficiálně nechce bydlet, především proto, že tu straší. Přesto tu žije jakási šílená rodinka. Verdikt je nemilosrdný: zaplatit nebo se vystěhovat! Čím však platit, když pan Hugo za hejkání nemá žádnou mzdu a paní Patricie míchá pouze lektvary, po nichž se může člověk proměnit ve zvíře či filmovou divu ale peníze nevyčaruje?

Lovecká sezóna: Strašpitel
10.-11.9. od 15:30
Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením. Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava.

Madama Butterfly, Giacomo Puccini
10.9. od 18:00
Bezesporu jedna z divácky nejúspěšnějších a zároveň umělecky nejcennějších oper všech dob. Přitom má snad tu nejjednodušší, vlastně až banální zápletku – americký námořní důstojník Pinkerton, okouzlen malebným japonským prostředím a patnáctiletou dívkou Čo Čo San, zvanou Motýlek (Butterfly), se rozhodne oženit a strávit se svou novou ženou v Nagasaki líbánky. Brzy ji však opustí a teprve po dlouhé době se vrátí, aby odvezl dítě, které mu Čo Čo San mezitím porodila.

Seznamka
12.-13.9. od 17:30
Česká komedie Seznamka si bere na paškál, jak název napovídá, v současné době velmi rozšířený trend seznamování přes internet. Tvůrci, s komediální nadsázkou, inscenují situace, které při těchto setkáních vznikají. Odlehčená česká letní komedie je tak skvělou alternativou vůči záplavě letních akčních blockbusterů.

Božská Florence
12.-13.9. od 20:00, 14.9. od 17:30
Meryl Streep v roli závratně bohaté ženy, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat svůj velkolepý koncert v Carnegie Hall, její přítel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, nyní čelí obtížné výzvě…

Učitelka
13.9. od 15:00
Zdánlivě empatická a laskavě vyhlížející učitelka manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči za účelem osobního obohacení, ať už v podobě materiálních výhod, či dokonce vidiny milostného poměru. Nejen z obavy o prospěch svých milovaných dětí většina rodičů třídní učitelce základní školy podléhá a poskytuje jí nejrůznější služby, dárky a jiné pozornosti. Najdou se však tři rodiny, které se rozhodnou učitelce vzepřít a stávající situaci se společně s ředitelkou školy pokusí zvrátit na konspirativní třídní schůzce. Děj strhujícího a velmi aktuálního snímku o síle lidského charakteru inspirovaného skutečnou událostí se sice odehrává na začátku 80. let, ale jde o příběh univerzální, který by se mohl odehrát kdekoliv a v jakékoli době, neboť zkorumpovanost, stejně jako malost a vypočítavost vládnou světem bez ustání.

Miluj souseda svého
14.9. od 20:00
Vincent (Bill Murray) je stárnoucí válečný veterán jak se patří - mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se do sousedního domu nastěhují noví sousedé, jeho poklidný život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou každý den na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane ten nejlepší přítel pro chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem svých rodičů, novou školou a novým životem.

Digitální kino Bílina

Ben Hur
9.9. od 17:30
Ben-Hur je epický příběh Ben-Hura (Jack Huston), potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma, jehož adoptivní bratr Messala, vysoce postavený příslušník římské armády, ho křivě obviní ze zrady. Jeho rodina včetně milované manželky skončí ve vězení a on sám je zbaven majetku a odsouzen k doživotním galejím. Po třech letech strávených na moři se Ben-Hur vrací do vlasti s jedinou myšlenkou - pomstít se Messalovi za všechna příkoří, které mu způsobil. Vyzve jej proto na souboj v závodech čtyřspřežím, aby dokázal, že pravda a vítězství stojí na jeho straně.

Nejkrásnější den
9.9. od 20:00
Nejlepší mejdan je ten poslední. Svérázný, upjatý a ambiciózní pianista Andi se potkává s floutkem a pohodářem Bennem a oba zjišťují, že mají jedno společné. Oba třicátníci mají na krku diagnózu smrtelné nemoci a na dveře jim už klepe zubatá s kosou. Jeden přesvědčí druhého, že mají ideální příležitost se vykašlat na jakoukoliv zodpovědnost. Společně utečou z hospice s cílem pořádně si vyhodit z kopýtka u žít si ty nejbáječnější dny v životě. Taky kdy už jindy …

Sebevražedný oddíl
9.9. od 22:00
Je to dobrý pocit, být ten zlý… Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.

Buchty a klobásy
10.9. od 21:00
Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.

Doba ledová: Mamutí drcnutí
11.9. od 15:00
Ledová událost roku! Scratova epická honba za nepolapitelným žaludem jej katapultuje do vesmíru, kde náhodně spustí sérii kosmických událostí, které transformují a ohrozí ledový svět. Aby se zachránili, musí Sid, Manny, Diego a zbytek skupiny opustit svůj domov a vydat se na výpravu plnou komických momentů a dobrodružství. Odcestují do neznámých exotických zemí, kde se potkají s celou řadou nových, svérázných postav.

Kino Lípa Duchcov

Nerve: Hra o život
8.-9.9. od 19:00
Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah.

Lovecká sezóna: Strašpytel
11.9. od 15:00
Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením. Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava.

Taxi 121
11.9. od 19:00
Snímek Taxi 121 je českým thrillerem, inspirovaným skutečnými událostmi z roku 2014, kdy sériový vrah připravil o život tři pražské taxikáře. Oficiálně policie přičítá vraždy jedinému pachateli, který je však veřejnosti stále neznámý. Tragédie se stala impulsem k natočení thrilleru, který rychle vtáhne diváka do děje a nechá ho procítit celou škálu emocí od strachu, přes odvahu, až po naději. Film poodkryje divákovi nejen možný důvod, proč pachatel vraždil, ale především mu nabídne intenzivní příběh mladého manželského páru Matěje a Lucie (Filip Tomsa a Lenka Zahradnická), který se nevzdá ani ve chvíli, kdy už nemá před sebou prakticky žádnou budoucnost…

Zloději zelených koní
13.9. od 19:00
Dramatický příběh o kopáčích vltavínů, pro něž se ilegální těžba těchto polodrahokamů stala nekontrolovatelnou vášní, ale i způsobem obživy… Propletenec přátelství, zrady, lásky a zklamání nás zavede do specifické a unikátní společnosti nelegálních prospektorů, kteří se pohybují za hranicí zákona a ve střední Evropě 21. století žijí svůj sen o nezávislosti a svobodě – až do hořkého vystřízlivění.

Buchty a klobásy
14.9. od 19:00
Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.

Krušnohorské divadlo Teplice

Den otevřených dveří Krušnohorského divadla
8.-9.9. od 14:00, 15:00, 16:00

VIVA Jump – Hvězda šapitó
11.9. od 16:00
Tanečně-divadelní představení, ve kterém se představí 300 malých i velkých tanečníků. Návštěva cirkusu ovlivní děvčátko natolik, že se rozhodne stát se hvězdou šapitó! Osud jí však postaví před nelehké rozhodnutí… Příběh o barevném světě cirkusu ale také o tom, kolik jsme někdy ochotní obětovat pro splnění snů…

Zahradní dům Teplice

Nechoďte dnes brzy spát
12.9. od 19:00
NECHOĎTE DNES BRZY SPÁT aneb CLARINET SOCIETY HRAJÍ JAROSLAVA JEŽKA. Oslavme společně 110. narozeniny génia moderní české taneční a jazzové hudby.

Kostel sv. Anny Krupka Libušín

Koncert k výročí
8.9. od 17:30
Pracovníci městské knihovny Vás zvou na pásmo mluveného slova, vážícího se k historii města, které bude umocněno hudebním vystoupením a zpěvem, s názvem Crupa - Šajn - Mariaschein - Bohosudov - Krupka.
Pásmo v podání členů Divadelního souboru Domu kultury Krupka s hudebním doprovodem žáků a pedagogů Základní umělecké školy Krupka se koná v kostele sv. Anny v Krupce na Libušíně u příležitosti 500. výročí jeho výstavby.

DK Olympie Krupka

Domácí@štěstí
12.9. od 19:00
V komedii o manželském štěstí plné humorných scén se představí Michaela Dolinová, Iva Hüttnerová a David Suchařípa.

Jazz club Teplice

Marek Steiner & His Problems
9.9. od 20:00

Zahradní dům Teplice

Malá Paříž
119. od 15:00

Seumeho kaple

Severočeské smyčcové kvinteto Martina Říhovského
8.9. od 17:00

Zámecké náměstí Teplice

Teplický pivní rynek
10.9. od 10:00

REGIONÁLNÍ MUZEUM TEPLICE
Severozápadní Čechy za vlády Lucemburků
Jedinečná výstava uměleckých děl, uměleckořemeslných artefaktů a kulturně-historických a archivních dokumentů, spojených s vládou Lucemburků v severozápadních Čechách ze sbírek muzeí a galerií Ústeckého kraje, majetku římskokatolické církve, Státního oblastního archivu v Litoměřicích a Ústavu archeologické památkové péče severozápadních Čech v Mostě, kterou pořádá Ústecký kraj.
Výstava trvá do 30.10.2016