Oblastní soutěž se rozjela už bez Krupky, která nedala dohromady mužstvo. Dubí, která platí za jednoho z favoritů soutěže, nejprve porazilo Orlík 8:1, o týden později dalo Neštěmicím 14 gólů, samo inkasovalo opět jen jednou. Střelcem „eskáčka“ byl Němeček, ve dvou zápasech se trefil pětkrát.

Mnohem těžší start měla řetenická Perla, čelit totiž musela dvěma finalistům posledního ročníku. Řetenice se před novou sezonou posílily o hráče z Ronda a ústeckých Beranů na hostování. Na Dragons ale partička z Teplic nestačila, prohrála těsně 3:4. Proti Comě nastoupila Perla pouze s pěti hráči do pole, jen jeden z nich byl kmenový. Netušil s Patzeltem, kteří v Řetenicích hostují z Beranů, se ale činili. Především oni a brankář Vaníček (Rondo) zařídili překvapivé vítězství 7:5. Jan Čaloun v dresu Comy nechápavě kroutil hlavou.

Z Teplicka hrají Oblastní ligu ještě Žízeň Trnovany a Kings Teplice. Žízeň prohrála s Chomutovem i s Foreads, Kings porazili Neštěmice 6:2, svůj druhý zápas pro nedostatek hráčů odložili.

Mužstvo Devils Děčín hraje své domácí zápasy v Ústí nad Labem. Také on odehrál dva zápasy. Ústecké Foreads porazil v 1. kole 4:1, poté ale prohrál 5:7 s Desperados Ústí nad Labem.