Prezident Bosnii Adnan Beganović se podepsal nad rapidním vzestupem mužstva, ale i celkově v propagaci plážové kopané, jak v České republice, tak i v zahraničí. Celý měsíc červen byl ve znamení propagace plážové kopané, neboli beach soccer a SK Bosnia Online EU Teplice. U partnera teplického sportovního klubu byla k dispozici beach soccer aréna, kde si nejmenší mohli vyzkoušet fotbal v písku. Nejvíce zájmu budil kapitán a odchovanec Jiří Baran, který se svým kolegou ostrostřelcem Davidem Černým poměrně často navštěvovali arénu v NC Fontána a byli také k dispozici v den uzavření arény u autogramiády, kterou uspořádalo vedení teplického klubu.

V rámci autogramiády byl vyhlášen i výherce podepsaného dresu kapitána Teplic Jiřího Barana. Do Fontány bylo navezeno 10 tun písku a nevídaná věc se tak odehrála přímo v centru lázeňského města Teplice, kde se Beganović a vedení nákupního centra Fontána v čele s Karlem Schönem postaralo o ojedinělou akci plážové kopané pro nejmenší v ČR. Teplice se tak představily nejmenším po návratu z Portugalska, kde se zúčastnilo mužstvo plážové kopané Teplic Ligy Mistrů, kde si dokonce Severočeši připsali první vítězství nad Francouským Littoral Dunkerquois 6:3.

Zdroj: Youtube

"Prožíváme sezónu snů a jsem velice rád, že jsme vše zvládli velice dobře. Určitě je stále co zlepšovat. což se chystáme předvést v následující Superlize, kde určitě silnější než kdy dříve vstoupíme do boje o titul mistra ČR! Účast v Lize Mistrů byla pro mě osobně velká zkušenost a věřím, že i pro naše hráče. Další srdcovou záležitostí byla po celý měsíc červen beach soccer aréna Fontána, která byla vybudovaná u našeho partnera v centru města Teplice. Tímto bych také chtěl velice poděkovat panu Karlu Schönovi, který nesl největší podíl na realizaci arény s deset tun písku na prvním patře nákupního centra Fontána, Teplice. Děkujeme všem zúčastněným a již nyní se těšíme na nadcházející tréninky s vybranými juniory.“ prohlásil prezident teplického klubu Adnan Beganović. Vedení klubu oznámilo zahájení projektu edukace mládeže s plážovou kopanou, kterou se chystá rozběhnout již tento měsíc.

A ještě jedna zajímavost: Beganović má za sebou premiéru jako manager národního mužstva Euro Beach Soccer League Belgrade 2017, což je pro teplický klub také skvělou vizitkou, stejně jako reprezentační góly Barana a Černého do sítě Estonska na srbském podniku.