Pološílené fanynky se mohou strhat, jen aby si s ním udělali „selfíčko". Od fotokoutku se táhne dlouhá fronta, jen aby se s ním mohly vyfotit. „S kluky se znám dlouho. To není o penězích, je to show, zábavě a hlavně, oni jsou skvělí. Moderoval jsem mistrovství světa na Slovensku, moderoval jsem i jinde v zahraničí a řekl bych, že oni jsou jedni z nejlepších," říká během večera.

DIVAČKY UPADALY DO EXTÁZE

Robert během večera takřka výhradně moderuje. Až na jedno decentní vystoupení. Jakmile v sále zazní Eye Of The Tiger od skupiny Survivor z kultovního filmu Rocky, nastoupí na pódium s ostatními v boxerském dresu. Všech zhruba tři sta padesát divaček upadá do extáze a pištění s tleskáním nebere konce.

Mohlo by vás zajímat: Čtvrtý charitativní romský ples se povedl, vydělal 85 tisíc korun

Později přiznává, že vystoupení trénoval sotva tři minuty. „Víc to nešlo. Jsem po těžké operaci. V nemocnici člověk nemůže cvičit. Zhnisaly mi mandle, vlezlo mi to na uši i na mozek, byl to náběh na zápal mozkových blan. Já vlastně dneska poprvé vystupuji," líčí v zákulisí, když se ostatních ptá, jestli si má nechat vestu, nebo na pódium dojít „nahoře bez".

Erotická šou s některými ženami pěkně „tříská". „Bože, já bych š… Ten muj dostane pěkně zabrat, nepůjde spát dřív jak ráno, dokud mě neuspokojí," povídají si o přestávce u pultu s pitím. „Taky by se mohl snažit, aby vypadal trochu líp a shodil tu svojí pivní cejchu. Asi mu dám kvinde," povídá. Dlužno dodat, že ani její zadek není zrovna ideální.

VULGARITU NEHLEDEJTE

Součástí vystoupení jsou i ženy a dívky v sále. Arnie, Diesel, Sabri, Diego, Romeo a Kenzo čas od času odvedou některou z nich na pódiu a předvádějí s nimi až akrobatické kousky, nabité erotikou. Ale vulgaritu byste hledali marně.

Jednotlivá čísla nejsou o pouhém sprostém odhalování genitálií, i když i na to došlo, ale o zábavné podívané. O kultu mužského těla. Světla, plameny, tanec a hudba tvoří efektní celek. Inspirace významnou americkou striptýzovou skupinou Chipp'n'dales je opravdu patrná.

Za nejlepší a vrchol druhé půle představení lze směle označit vystoupení s upíry. „Vyjeli jsme všude možně a upíry na celém světě nikdo nedělá, jsme na ně hrdí," líčí později manažer skupiny, která existuje od roku 2009, i aktivní striptér Jaroslav Žák.

Chlapi na jeviště pomalu přichází v černých s pláštích s vysokým límcem. Jedna z divaček, připoutaná ke kříži, bezmocně předvádí oběť. Dokonce se lehce třese vzrušením. Vřískot z hlediště, hudba od Metallicy, rej různobarevných světel a téměř hmatatelná oblaka estrogenu u stropu dokreslují atmosféru plnou sexuálního napětí.

Po půl jedenácté šou končí tombolou o erotické pomůcky. Hlavní cenou je docela velký růžový robertek, čili vibrátor. Dívky a ženy se mohou usadit na židle a osahat si své idoly v, oblečené v rouchu Adamově.

Čtěte také: Velký bratr dohlédne na Ústečany v trolejbusech