Mrtvé ženě bylo šestasedmdesát let. Tělo našli v domě přímo naproti policejnímu objektu.

Vše se odehrálo v sobotu večer v domě na Masarykově ulici, na začátku Trnovan, přímo naproti policejnímu ředitelství. Tělo bylo nalezeno v prvním patře domu. Okolo chodníku byla natažená policejní páska. Tomu, že nešlo o běžné úmrtí, nasvědčuje i to, že někteří kriminalisté byli v bílých kombinézách, které se používají právě při zajišťování stop na místě činu. Na místě bylo pět policejních vozidel včetně dodávky policejního technika. Přijela i sanitka s lékařem, který konstatoval násilnou smrt. Ale k příčině se policie zatím blíže nevyjádřila.

Fotografie z místa činu ze soboty. Fotku si sdílejí lidé na Facebooku.

Tuto fotografii Deníku poskytl: Matěj Tylman

Seniorka bydlela v prvním patře domu, společně s podobně starým mužem. Kriminalisté to na místo činu rozhodně neměli daleko, protože mají objekt přímo naproti, přes křižovatku.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tady je vyjádření policie z neděle odpoledne:  V sobotu večer přijali policisté oznámení o nálezu mrtvé 76leté ženy v Teplicích. Přivolaný lékař konstatoval, že smrt nastala jednáním druhé osoby. Případ si převzali kriminalisté z krajského ředitelství policie a vyšetřují ho jako zločin vraždy. Ke zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva, která proběhne v následujících dnech. Vzhledem k tomu, že vyšetřování případu je na počátku, není možné poskytnout žádné další informace.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mrtvou ženu našli v prvním patře tohoto domu v Teplicích-

"Šla jsem tam okolo v sobotu večer a bylo to celé opáskované. Běhal mi mráz po zádech. Nevím, co se tam stalo. Ale bylo tam hodně policistů. V tom domě bydlela starší paní s pánem," uvedla Barbora Zettlová, která bydlí padesát metrů od místa, kde k vraždě došlo.

Už od rána policisté po Teplicích hledají vysokého muže, s knírem a tetováním. Zda nějakým způsobem tento muž souvisí se sobotním večerním případem, to policie nepotvrdila ani nevyvrátila. Skupinky policistů ale od nedělního rána obcházely vybrané herny po městě, a podobné podniky, namátkově i restaurace. Hledají konkrétní osobu jménem Karel. Personál upozorňují na možnost výskytu agresivního muže, který může mít u sebe nůž.

Sledujeme…