Ve finále je 12 dívek z celé České republiky, Slovenska a Německa a Le Ha je jednou z nich. Svou účast v soutěži bere jako velkou výzvu a možnost získat nové zkušenosti.

Finále čtvrtého ročníku Miss Vietnam České republiky Open for Europe, která probíhá ve spolupráci se Svazem Vietnamců v ČR, se koná 28. září v reprezentačním sále Dong Do v obchodním a kulturním centru v Praze Libuši (SAPA).

Na finálovém večeru soutěže bude porota složena z vietnamských a českých osobností a partnerů soutěže. Výtěžek soutěže bude použit na podporu projektu Pomoc postiženým dioxiny ve Vietnamu.

Vítězku jedné z vedlejších kategorií Miss MoneyPolo můžete vybrat i vy, a to hlasováním na www.moneypolotalent.com, které bylo spuštěno na začátku srpna. V krátkých videích jsou zde představeny krásné vietnamské dívky z České republiky, Slovenska a Německa. Každá z nich má své kouzlo, půvab i zajímavé koníčky. Právě tady můžete podpořit Le Ha z Teplicka.

I hlasující budou mít možnost vyhrát. Společnost MoneyPolo pro každého tisícího hlasujícího připravila nabité platební karty s 50 dolary.

Vítězka hlasování bude společně s vítězkami celé soutěže představena na finálovém večeru.Finalistky soutěže Miss Vietnam České republiky Open for Europe 2014.

---------------------

Co na sebe prozradila v rozhovoru Le Ha

Proč ses přihlásila do této soutěže?

Důvodu bylo několik. Celé to začalo podporou mých blízkých přátel. Dále pro mne samotnou to byla nová „challenge". Ráda zkouším nové věci a překonávám se. Řekla jsem si, že by to mohla být zajímavá zkušenost a ze soutěže si odnesu minimálně vzpomínky a také poznám nové lidi, takže přihlášením není co ztratit. Co člověk v životě nezkusí?

Co na to říkali tvoji rodiče? Podporovali tě v tom?

Rodiče byli zpočátku celkem překvapeni. Vědí, že jsem nikdy o přihlášení do této soutěže neuvažovala. Celou dobu mě však plně podporují a jsem za to moc ráda.

Jak ses na soutěž připravovala?

Už castingové kolo jsem nechtěla podcenit. Vůbec jsem však nevěděla, co čekat. Jaké budou ostatní holky. Příprava byla spíše o oblečení šaty, Ao Dai (Ao Dai je národní vietnamský kroj pro slavnostní příležitosti), plavky. Dívala jsem se také na otázky a promyslela si volnou disciplínu. Myslím, že přípravy na samotné finále budou mnohem větší.

Na kterou část soutěže ses těšila nejvíce (kterou disciplínu)?

Těžko říct, na jakou disciplínu jsem se těšila… Budu-li upřímná, z každé z nich jsem byla trochu nervózní. Nejzajímavější mi však přišla talentová část. Každá z nás mohla ukázat, co v nás je. Moje disciplína vznikla dost spontánně. Chtěla jsem ukázat dvě ze svých zálib, spojit umění s herectvím.

Rozhovor je z webu asianstyle.cz

-----------------------

Le Ha

Věk: 22 let

Pochází: z Proboštova

Studuje: Prague College

Výška/váha: 161 cm/47 kg

Míry: 84-60-90

Znamení: Býk