Výtvarnou soutěž uspořádal Michael Friedrich, majitel teplické provozovny McDonald's .
Práce, do které se děti i paní učitelky pustily s velkou chutí a elánem, prošly nejprve školními koly, kde byli vybráni vítězové za jednotlivé kategorie. Mezi ty nejúspěšnější bylo rozdáno 140 cen v podobě kufříků plných výtvarných potřeb.
Porota poté vybrala vítěze po třech v každé věkové kategorii a přidala i vítěze speciální kategorie "smysl pro humor" a speciální "cenu McDonald's" za nápadité zachycení města.

Předání cen vítězům proběhlo i s občerstvením v teplickém McDonald's před vánočními prázdninami. Tady také bude většina odevzdaných výtvarných prací po naskenování promítána na obrazovce. Instalace obrazovky proběhne v průběhu ledna.
Protože ale každý má jiný vkus a Váš názor na to, který obrázek je nejhezčí, může být jiný, než měla odborná porota, rozhodli jsme se nechat o nejhezčím obrázku hlasovat čtenáře na našich webových stránkách.
Bez ohledu na věk mladých malířů najdete na www.teplickydenik.cz obrázky ze všech 14 zúčastněných škol, které se výtvarné soutěže zúčastnily.

Do konce ledna můžete hlasovat, který obrázek se Vám nejvíce líbí. Pro tři autory, kteří dostanou nejvíc Vašich hlasů, máme připravené jako cenu sportovní batohy.