V posledních týdnech se stále dokola píše a mluví okolo stávky řidičů hromadné dopravy, že chtějí větší peníze. „Rozhodně si je při té práci, kterou každý den děláme, zasloužíme," říká šéf odborů teplické Arrivy. Jaké má argumenty? „Už totiž nejsme pouze řidiči. Za volantem jsme také pokladníci, revizoři, účetní a dispečeři. To vše v jednom, každý den," vyjmenovává Josef Linhart.

Exkluzivní rozhovor nejen o profesi řidiče autobusu MHD, ale také věcí s tím spojených, především o velké odpovědnosti za volantem a třeba i o tom, co všechno se dá při této každodenní práci s cestujícími zažít, přináší nové vydání Týdeníku Směr.

V úterý dostanete Směr zdarma na stánku jako vloženou součást klasického Teplického deníku. Od středy až do soboty pak bude nový Směr samostatně prodejný. Kdo tedy nestihne hned v úterý, má možnost ještě další dny zakoupit na stánku. A to navíc už i s vloženým TV Magazínem.

Rozhovor vyjde pouze v tištěném Směru, na webu Teplického deníku ho nenajdete.

Kromě zajímavého rozhovoru se šéfem odborů dopravce si v Týdeníku Směr přečtete o zavádění EET do místních obchodů. Co nás čeká, na co budeme mít právo. Jak jsou na to obchody připraveny a co to vlastně to slavné EET je.

Směr má 32 stran, včetně kompletního přehledu různých akcí na celý týden v okrese. Chybět nebudou sportovní informace a poohlédnutí do historie Teplic. Nemalá část Směru, který se nostalgicky vrací na stánky jako samostatný produkt Deníku, je věnováno výhradně lokálnímu zpravodajství.