Michal se proslavil především díky své účasti v televizní soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde ve finále skončil na třetím místě.
Jako jeden z mála českých umělců se věnuje stylu reggae, který objevil už v deseti letech a zůstal mu věrný. Jak sám říká, český rybníček mu je malý, takže má ambice dostat se minimálně na evropskou úroveň.


Teď o sobě dává vědět v podobě vydání svého prvního alba s názvem „On přijde", kterému věnoval veškerý volný čas. Na albu se Michal podílel nejen napsáním textů k písním, ale i hrou na Hammondovy varhany.
Další hudební doprovod mu zajistili členové jeho kapely Jah Bless. Na basovou kytaru hraje Petr Kumandžas, bicí nástroje v kapele ovládá Ondřej Moravec a na kytaru hraje Jiří Egrt, který se postaral i o mixtape alba.


Michal Šeps ovládá hru na několik hudebních nástrojů. „Umím na perkuse, bicí, kytary, basu i třeba housle, ale mým nejoblíbenějším hracím nástrojem jsou rozhodně varhany," říká Michal s úsměvem sobě vlastním. Jeho další předností je napodobování mnoha instrumentů svým vlastním hlasem.
Na debutovém albu se mohou posluchači těšit nejen na známou, ale trochu upravenou píseň „Kréta", ale i na několik dalších novinek. Speciálním hostem večera, který přijal pozvání, aby se stal kmotrem alba, bude Jarek Nohavica.


Proč právě on?
„Jarek mě oslovil hned po soutěži s tím, že se mu líbí, to co dělám a kromě toho já s jeho písničkami vyhrával soutěže už jako malej kluk. Fakt si ho moc vážím a uznávám ho," vysvětluje Michal Šeps, který má v plánu kromě vydání dalších CD a to nejen v českém, ale i anglickém jazyce, zúčastnit se jednoho z největších reggae festivalů konaných v Polsku a začít spolupracovat s českými hudebními ikonami.


„V současné chvíli ale nechci nic dalšího a konkrétního prozrazovat, až bude čas, tak dám vědět," komentuje zpěvák.
O tom, jak to Michalovi zpívá, se přijďte přesvědčit 7. října v 19 hodin do Krušnohorského divadla v Teplicích.

----------------------------------------------

Michal Šeps založil v roce 2011 skupinu Zimmer Frei, ve které působil jako frontman.
Od roku 2014 vystupoval s kapelou Tewahedo MoM, jejímiž členy byli Petr Kumandžas (basová kytara), Jiří Egrt (kytara)a Ondřej Moravec (bicí).
Skladby, které posluchači mohou na albu „On přijde" najít jsou Anděl, Čas, Jdeme to změnit, Mana, Ganja planeta, Svorni jsme, Ony dny, Zloději, Nemám čas nebo píseň, která nese stejné jméno, jako celé album ,,On přijde".
Vstupenku na teplický koncert si můžete zakoupit v předprodeji za 200 Kč.