„Vždy se k nám velmi těšila a to nejen na procedury a do Café Restaurantu Beethoven. Měla ráda náš personál a lázeňskou atmosféru. S námi si každoročně užívala lázeňského plesu i dalších akcí. Letos se Tereza rozhodla předat své „žezlo" dál. Doporučila nám sympatického kolegu herce, moderátora, zpěváka a tanečníka Romana Vojtka. Ten u nás několikrát v minulosti vystupoval s kapelou a strávil zde svůj vůbec první pobyt v lázních. Náramně si péči pochvaloval, a proto rád přijal nabídku stát se „Tváří" našich lázní," informovala o aktuální novince v lázních obchodní ředitelka Lázně Teplice v Čechách a.s. Yveta Slišková.

„Roman bude moderovat Lázeňský ples 20. ledna 2017. Do té doby určitě opakovaně přijede a vyzkouší mnohé naše služby. Možná i s někým z vás povečeří. Jednou z cen v rámci Beethovenových slavností totiž bude večeře s Romanem Vojtkem v Café Restaurantu Beethoven. Tradiční podzimní slavnosti, které letos podpořil Ústecký kraj i město Teplice, se budou konat v neděli 4. září v Lázeňské uličce," dodala.

Při svém prvním pobytu v teplických lázních Roman Vojtek řekl: „V lázních jsem naprostý nováček. Ale musím říct, že mě to nadchlo a že se budu vracet. Člověk je během roku v jednom kole, natáčení, divadelní představení, moderace, diář je zkrátka postupně zaplňován na maximum. Při představení se člověk rozdává a lidi se baví, relaxují. Ale i herec a bavič potřebuje nabít baterky. Teď si uvědomuji, že je to potřebné a možné. Navíc z Prahy k vám je to hodinka a při dobré organizaci se krátká regenerace dá zvládnout i častěji nebo naopak přijet na dobu delší, do Prahy si odskočit na představení a vrátit se sem do klidu."

-------------------------

Jak se relaxuje populární osobnosti pod drobnohledem fanynek?

Je to jiné, než v Praze. Při cestě chodbami či čekání na proceduru si lidé šeptají a ujišťují se, zda je to opravdu on, ten herec. Ale druhý den už je vše v pohodě. Známe se, zdravíme a usmíváme na sebe. Jsme tak trochu na jedné lodi. A to je příjemné.A co procedury?

Absolutní spokojenost. Hlavně tady máte výborné odborníky, kteří hledají a odstraňují příčinu. Vaše sympatická paní primářka Štěpánka Rubešová mi porovnala má přetížená záda a fyzioterapeutka Lenka Zimmermannová poradila, jak na jednostrannou zátěž. Jejich šikovné prsty a přesné pohyby a pak taky příjemná termální koupel mě zbavily bolesti, cítím se nádherně. Na nedostatek pohybu si nemohu stěžovat, ale dostal jsem rady, jak je důležité pravidelně a cíleně cvičit a bránit se přetížení.

Moje řeč, pohyb znamená život! Ale k dobrému pocitu patří i chutné jídlo a pití. Jak jsme u tebe obstáli v tomto směru?

Café Restaurant Beethoven je místo, které jsem si hned zamiloval. Unikátní prostředí, lákavé lahůdky a neuvěřitelně dobré víno. Jsem tu opravdu rád. I když tu mám celkem nabitý program, dopřál jsem si několikrát toto prostředí se sklenkou vína v ruce. (re)