Jsem nakonec rád, že se zápas českého „béčka“ se Skotskem v Lize národů uskutečnil a odehráli jsme ho se vztyčenou hlavou. Trenér Šilhavý si alespoň rozšířil obzory o další fotbalisty. Jsem přesvědčen, že tři čtvrtiny hráčů z nového výběru by za normálních okolností příležitost nedostaly. A byl to pro ně první a zároveň asi i poslední zápas v národním týmu v životě.

Komu tím prospějete? Reprezentace měly (projednou) ustoupit

Byl jsem naprosto přesvědčený, že narychlo poskládané národní mužstvo odehraje kvalitní zápas. Taková utkání jsem měl velice rád. Fakt, že nemůžete nic ztratit, vám dodává sebevědomí a odvahu. Pokud by náš tým prohrál 0:3, nikdo by mu nic nevyčítal. Ale tím, že podali kvalitní výkon, byť prohráli 1:2, si hráči udělali dobré jméno. ¨

Zase jsem se přesvědčil o tom, že česká liga není špatná soutěž a že když hráč pravidelně hraje naši ligu, tak je schopný úspěšně hrát i za reprezentační výběr.

Kdo je Tarzan, nový expert Deníku

Petr Průcha, bývalý útočník Chmelu Blšany

Do ligy se fotbalista z Nového Bydžova, který prošel mládeží v Hradci Králové, dostal díky výkonu v exhibičním zápase proti Kozlovně Ládi Vízka. Při přáteláku zaujal trenéra Blšan Miroslava Beránka. Proslul tvrdou, ale férovou hrou.

Nyní trénuje mládež v novobydžovské Cidlině, navíc píská krajské soutěže.

Nebojí se pojmenovat a poukázat na problémy v českém fotbale.

Tarzanův pohled: Kolář nikoho nezesměšnil