Návrhářka připravila se svým týmem kolekci krátkých i dlouhých letních šatů a nezapomněla ani na milovnice kalhot. Nádherně vlající modely vytvořené z lehkých šifonových materiálů na ulici rozhodně nepřehlédnete a jejich majitelky jistě ocení, že dovedně skryjí i případné nedostatky postavy. „Léto musí být sexy,“ tvrdí Naďa Moravcová a tak ani v její nové kolekci nechyběly modely zdůrazňující krásnou linii zadní části těla, rafinované průstřihy na břiše, vysoké rozparky nebo odvážné výstřihy. „Letos v mé kolekci dominují jemně průsvitné květované látky a velkým hitem letošní sezóny jsou dlouhé široké rukávy,“ nechala nahlédnout do své „kuchyně“ návrhářka. Černo - bílá kolekce nikdy nezklame a neomrzí, tentokrát byla především puntíkatá a pruhovaná a bylo co obdivovat.

V druhé polovině večera předvedly modelky kolekci, určenou pro svatební příležitosti a závěr patřil už tradičně modelům, které udělají z každé dámy královnu večírku.

Večerem provázel s humorem sobě vlastním moderátor Petr Vágner, o hudební doprovod přehlídky i zábavu se postarala kapela Botox se zpěváky Janem Kopečným a Petrem Ryšavým.

Výtěžek ze vstupného a tomboly poputuje k malé Majdalence, u které byla zjištěna nemoc spinální muskulárni atrofie II. typu. „Peníze jdou na podporu léčby dvouleté Majdalenky a na rehabilitace, ve kterých dělá velké pokroky. Charitativní přehlídku jsem pro ni dělala už podruhé, při první se vybralo 143 000 korun,“ uvedla Naďa Moravcová. (ot)