Koncert s názvem Musica Bohemica: Poezie lidové písně plánovaný na úterý 6. října do Bartholomeus Gallery&Café v Teplicích se ruší. Náhradní termín tohoto koncertu bude patrně stanoven až na rok 2021.

Zakoupené vstupenky budou vráceny v místě nákupu, tj. hotovostní prodeje na festivalové pokladně v Žižkově ulici č. 528/6, příp. v Turistickém centru VisitTeplice či na pobočkách ColosseumTicket. V případě bezhotovostních plateb budou vstupenky stornovány rovněž ve výše uvedených pobočkách a vstupné bude následně vráceno na účty návštěvníků. Zakoupené e-vstupenky budou automaticky stornovány a částky vráceny na účty návštěvníků.
 
Koncert s názvem Chvalme Pána plánovaný na neděli 11. října 2020 od 17 hodin do baziliky Všech svatých v České Lípě proběhne se změnou programu. V důsledku přijatých mimořádných opatření a zákazu pořádání pěveckých koncertů nevystoupí původně avizovaný Český filharmonický sbor se sbormistrem Petrem Fialou a sólisty. Místo sborového koncertu festival zařazuje varhanní recitál vynikajícího českého varhaníka Vladimíra Roubala. Program koncertu bude upřesněn. Zakoupené vstupenky na tento koncert zůstávají v platnosti, vstupné se s ohledem na vyhrazenou změnu programu nevrací.
 
Další koncerty jsou v tuto chvíli plánované beze změny.
 
Martin Prokeš, předseda a ředitel MHF Lípa Musica