Neznámý řidič měl poškodit při okraji komunikace zaparkované vozidlo Ford a z místa ujet, aniž by učinil opatření stanovená zákonem. 

     Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 13:20 do 15:20 hodin dne 16. 2. 2021 v Teplicích na ulici Masarykova třída v úrovni ulice U Červeného kostela poškodit při pravém okraji komunikace zaparkovaný automobil Audi.

Kurátor zoologických sbírek teplického muzea Míra Žemlička vás vezme k moři i přes současná omezení cestovat.  Právě vybírá zajímavosti z depozitáře na výstavu s názvem Pod mořem,  nad mořem, která by měla být otevřena v březnu.
Kurátor zoologických sbírek teplického muzea vás vezme k moři

     Pátráme také po neznámém řidiči, který 17. února 2021 v 6:25 hodin v Teplicích na křižovatce ul. U Hadích Lázní a Pražská narazil do rozjíždějícího se vozidla Volvo jedoucího ve směru od ul. U Hadích lázní. Následně  měl z místa dopravní nehody ujet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti. Podle dosud zjištěných poznatků se mělo jednat o menší černý kombík podobný Subaru, registrační značka mohla začínat na 7T1. 

Bývalo to jedno z nejkrásnějších a nejvybavenějších koupališť v Teplicích.
Fotohádanka: Tepličané toto koupaliště milovali. Kde se nacházelo?

Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Daniel Vítek, policejní mluvčí