Fotbalisté Duchcova vstoupili do nového ročníku I. B třídy velmi dobře, Černčice doma porazili vysoko 7:0, hattrickem se blýskl Dušan Tesařík mladší.

Duchcov se v týdnu před utkáním posílil navrátilci Romanem Kliským a Tesaříkem, kteří zvolili comeback z rozhádané Modré, z Novosedlic navíc přišel Patrik Kliský, z Hrobu Tichý a Šural.

„Posíleni jsme slušně, k tomu ještě máme letní posily, takže spokojenost. Chtěli bychom na podzim skončit nahoře a pak uvidíme, co dál,“ říkal před utkáním kouč Václav Senický a zároveň prozradil svou obavu ze soupeře.

2. kolo okresního přeboru Teplicka: Slovan Sobědruhy - Zabrušany 2:1
FOTO: Sobědruhy těsně zdolaly Zabrušany. Béčko Modlan je zatím stoprocentní

Černčice ale Duchcov zlobily jen málo. Deset minut před půlí se Kubánek trefil po solu poprvé, poté po standardce skóroval i podruhé. Ve druhé půli s chutí hrající domácí hosty přejeli a na cestu jim uštědřili sedm kousků.

Zápas se hrál na trávě, která byla místy hnědá. „Měli jsme tam plíseň, museli jsme ji likvidovat. Trávník se už vrací do původního stavu, ale ani zdaleka ještě není ideální. Místy je povrch tvrdý, kluky z něj bolí nohy,“ prozradil Senický.

Utkání Ledvic (v červeném) proti Havranu Kryry
FOTO: Kryrští Havrani dostali v Ledvicích od Viktorky šest fíků