V úvodu duelu se sice Žatečtí snažili, poté ale režii převzali domácí. „Dali jsme rychlý gól a od té doby jsme měli zápas pod kontrolou. Po půlhodině jsme se trefili podruhé, opět dal gól Gulykáš. Rilke mohl přidat třetí branku, ale další braky padly až ve druhém poločase,“ shrnul průběh zápasu trenér TJ Krupka Martin Vrtiška.

Admir Ljevaković slaví ve vršovickém Ďolíčku výhru nad "klokany"
Zlý muž ligy? Teplický Ljevaković fair play gestem ukázal svou druhou tvář


Jeho tým dal částečně zapomenout na minulý víkend, kdy v posledních minutách ztratil v Perštejně dvoubrankový náskok. „Ještě teď cítím z toho utkání pachuť. Kluci tam hráli 80 minut dobře, ale pak si to vše pokazili. Tentokrát jsem ale spokojený, bylo tam srdíčko, bojovali do konce. Trošku jsem se bál, že se Perštejn zopakuje, ale dopadlo to dobře,“ neskrýval Vrtiška.

Slova chvály měl i pro Žatec. „To je tým, který je fotbalový, alespoň proti nám se tak vždy prezentoval. Bylo na něm vidět, že i tentokrát se snaží kombinovat, měl tam dobré pasáže. Je zajímavé, že my na Žatec vždy umíme zahrát.“

Bohemians - Teplice 2:3
FOTO: Teplice loupily u klokanů v Ďolíčku! Bohemians - Teplice 2:3


Vrtišku mrzí jen to, že do hry proti Slavoji nezasáhl Kolář, který si v Perštejně poranil zadní stehenní sval. „Měl formu,“ podotkl krupský kouč, jemuž chyběl i zpravidla velmi dobře hrající útočník Černý.

TJ Krupka – Slavoj Žatec 4:0 (2:0).
Branky: 8. a 31. Gulykáš, 50. Kubný, 51. Rilke.
Rozhodčí: Vlašič – Kloub, Lesák.
ŽK: 1:1.
Diváci: 60.
Krupka: Valeš – Seidl (76. Král), Hrubý, Vlasák, Kubný (67. Pokorný) – Hirschkorn, Sigmund, Christov (84. Al-Eraidi), Suchý – Rilke (85. Horváth), Gulykáš (79. Doskočil).
Žatec: Klíma – Břečka, Zmrhal, Zimola, F. Klinec – Suchan (67. Hassman), Sulovský, Pinkr, Smékal (77. Hankocy) – P. Klinec (79. Sýs), Zelinka.