Jejich převaha jim nebyla platná, ve finální fázi se vilémovským fotbalistům nedařilo. Tři body si za výhru 1:0 odvezl z Děčínska nováček z Oldřichova. 

„Je to zklamání. Sice jsme měli po celý zápas převahu, ale nedokázali jsme se prosadit přes obraný val Oldřichova,“ litoval vilémovský manažer Libor Sklenář.

Rozhodnutí padlo v 72. minutě, kdy špatnou domácí rozehrávku využil krásnou střelou mladíček Kerner.

„Po změně stran se nám nedařilo, kluci hráli nervózně a křečovitě. Musíme na výsledek ale i výkon zapomenout a pokusit se bodovat hned další kolo v Lovosicích,“ dodal Sklenář.

Miroslav Kočí, hráč TJ Oldřichov, byl spokojený. "Vilémov patří k top týmům krajského přeboru, každý rok hraje o přední příčky. Věděli jsme, že to nebude jednoduché utkání. Všichni kluci plnili pokyny trenéra a odvedli maximální výkon hodný krajského přeboru. Myslím, že výhra byla zasloužená, protože vyložených šancí jsme měli víc. Teď bude důležité potvrdit body doma." 

A co říkal Matyáš Kerner, autor vítězné trefy? Pochopitelně měl velkou radost. "V úvodu jsme měli dvě veliké šance, které bohužel neskončily gólem, ale ukázalo se, že se soupeřem se dá hrát. První poločas byl tak trochu nahoru dolu, kdy jsme střídali lepší momenty s těmi horšími. Řekl bych, že stav 0:0 odpovídal průběhu. Druhý poločas už jsme se více zvedli a snažili se těžit z dobré obrany a rychlých brejků, po kterých jsme měli dvě obrovské šance, které jsme bohužel neproměnili. Dvacet minut před koncem zápasu jsme díky dobrému napadání získali balon, s trochou štěstí jsem se dostal do vápna a nakonec naštěstí šanci proměnil. Ve zbytku zápasu jsme výsledek 1:0 udrželi díky skvělé práci v obranné činnosti a přivezli domů tři důležité body."

Stap Vilémov – Oldřichov 0:1 (0:0)
Branka:
73. Kerner.
Rozhodčí: Prágl.
ŽK: 0:3.
Diváci: 180.
Vilémov: Vaňák – Honců, Jirchář, Vavroušek, Jindřich – Rybář (60. Luňák), Havel, Kučera, Hoke, Buryánek – Zima (70. Kurel).
Oldřichov: Pilař – Vosátka, Kočí, Holub, Konečný, Dědič, Smrkovský (54. Rameš), Kerner, Svoboda, Zícha (90. Čutík), Hrubý (88. Vystavěl)