Teplice postrádaly vykartovaného Jeřábka, kterého ve stoperské dvojici s exboleslavským Čmovšem nahradil Hošek. Hra obou stoperů ale postrádala potřebné parametry, navíc domácí celek neměl svůj den ani v dalších řadách. 

První gól inkasovali Tepličtí v 36. minutě po zmatku v obraně od Křapky, který dal svůj první gól s velkou dávkou štěstí. Vzápětí mohl být náskok hostů dvougólový, Grigarovi ale pomohla dvakrát tyčka. 

Po změně stran fauloval Hošek ve vápně Komličenka, který nařízený pokutový kop s přehledem proměnil - 0:2. 

Svěřencům kouče Stanislava Hejkala nepomohlo ani vyloučení Šušnjara, hra do plných jim vůbec nešla a sami mohli naopak inkasovat. 

"Utkání jsme nezvládli. Za mého působení v Teplicích to byl, co se týče přístupu a nasazení, nejhorší výkon. Necítil jsem z týmu drajv. Chtěli jsme uhlídat Komličenka a Matějovského, na ty jsme se připravovali, ale ve druhém případě se nám to nepovedlo. Věděli jsme, že nám po odchodu Alexe Krále bude chybět rychlost v rozehrávce, ale že to bude až takový problém…? Naše stoperská dvojice ale hrála alibisticky. Změnili jsme rozestavení, ale ihned jsme inkasovali z penalty," byl trenér Hejkal rozmrzelý. 

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:2 (0:1)
Branky: 36. Křapka, 47. Komličenko (PK).
Rozhodčí: Zelinka – Hájek, Fišer.
ŽK: 47. Hošek, 59. Krob, 77. Kuchta, 81. Čmovš – 29. Šušnjar, 49. Hájek.
ČK: 50. Šušnjar (po druhé ŽK). 
Diváci: 2103.
Teplice: Grigar – Vondrášek, Čmovš, Hošek (54. Shejbal), Krob – Ljevaković, Žitný (74. Bezdička) – Hora, Moulis – Trubač, Kuchta. 
Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Šušnjar, Hájek, Fulnek – Hubínek, Takács – Přikryl (90. Chaluš), Matějovský, (85. Tatajev), Ladra (81. Paixao da Silva) – Komličenko.