Třetí jarní nulu vychytal hostující brankář Tomáš Grigar. „Olomouc byla lepší, my jsme měli štěstí, bod bereme, neměli jsme snad střelu na bránu a urvali jsme to. Mám radost, že jsme s přehledem zvládli i konec. Po třech výhrách nám to dneska na míči moc nešlo. Nedařila se nám kombinace, neměli odražené balony, nebyli na míči, moc fotbalové to nebylo. O poločase jsme udělali dvě změny a o chloupek se to zvedlo. Pomohla nám bojovnost a nasazení, snažili jsme se do 90. minuty," hodnotil nedělní bitvu gólman sklářů.

„Chtěli jsme navázat na předchozí zápasy, ale Sigma byla lepší a moc nám toho nedovolila. Těší mě cenný bod a týmový výkon. Jsme rádi za nulu, podržel nás opět Grigar, který měl dobré zápasy i na podzim. Věřím, že takhle bude chytat i dál. Ve druhé půli jsme se chtěli zlepšit, ale to se nám povedlo jen v obraně. Chtěli jsme prostřídat, ale stejně to nebylo ideální,“ dodal Jarošík, jehož svěřenci přivítají v dalším ligovém utkání v neděli Slovácko. Na Stínadlech se bude hrát od 15 hodin a diváci na něj můžou bez jakéhokoliv omezení. 

Teplice chtějí pomoc Ukrajině
Vzhledem k aktuálnímu dění se Nadační fond FK Teplice rozhodl připravit dobročinnou aukci reprezentačního dresu Ukrajiny, který do aukce věnoval ředitel klubu Rudolf Řepka. Ten ho dostal jako dar u příležitosti zápasu Ukrajina - ČR hraného 16. října 2018 v rámci UEFA Nations League. Aukce probíhá jako tradičně na facebookové stránce FK Teplice, vyvolávací cena je 2000 Kč a zvedat nabídku je možné o 200 Kč. Uzávěrka nabídek je ve středu 2. března ve 20:00. Celý výtěžek z aukce následně poputuje do sbírky, kterou v rámci Evropy připravuje na pomoc Ukrajině společnost AGC a o které vás budeme informovat v následujících dnech. Kromě samotné aukce můžete pomoci i prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice (do poznámky uvádějte "POMOC UKRAJINĚ"). Transparentní účet Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedený u ČSOB.