„Přípravu jsme absolvovali přesně, jak jsme si naplánovali. Na soustředění v Písku a Modré jsme měli ideální podmínky. Teď už se vše ukáže v lize,“ těší se na sobotní start u Litavky teplický trenér Daniel Šmejkal. K dispozici bude mít i letní akvizice – stopera Jana Hoška, středopolaře Siima Lutse a ofenzivního univerzála Pavla Moulise.

Kdo by čekal, že prestižní zápas čeká Jana Rezka, jenž nedávno odešel z Teplic právě do Příbrami, je na omylu. Při transferu došlo totiž k dohodě mezi kluby, že v zápase nenastoupí.

To neplatí u navrátilce Pavla Moulise, který má naopak i příbramskou minulost. „Já tam byl jen půl roku. Myslím si, že nás čeká těžký soupeř. Nováčci budou vždy pro každého nepříjemní, hlavně v Příbrami to nikdy nebylo lehké. Doufám, že začneme vítězně,“ uvedl Moulis s tím, že Tepličtí chtějí hrát co nejlepší fotbal, bavit diváky a skončit co nejlépe v tabulce.

„Chceme, aby sezona byla lepší než ta minulá. Já budu hrát tak, jako kdyby to měla být má poslední, na maximum,“ uvedl zkušený záložník Admir Ljevakovič, který začne ve žluto-modrém dvanáctou sezonu.