Po slušném prvním poločasu žlutomodří dvakrát inkasovali, z vršovického Ďolíčku se vraceli bez bodu a navíc s vědomím, že pro duel s Ostravou, který je čeká příští sobotu, budou značně oslabeni. Co se s Teplicemi o poločasové pauze stalo? „Musím říct, že nám hrozně chyběl Kučera, kterého jsme museli o půli vystřídat. A byl to už vlastně třetí hráč ve středu pole, který se nám zranil a nemohl hrát. To je pak na nás vidět," mračil se Jarošík. 

Výčet ztrát? Na soustřední v Turecku přišel o Jukla, před zápasem o Trubače, na začátku utkání museli pro zranění střídat Vondrášek a Kučera. Bohemians naopak poslali do hry Puškáče, který střetnutí rozhodl.  „Musíme se podívat i na šířku kádru našeho a Bohemky. Když si dostřídají takového hráče, jako je Puškáč, který umí podržet míč a hraje výborně zády k bráně, umí udělat standardky… Bohemka hrála jednoduchý fotbal, na tomhle terénu a v tomhle mrazu se to dalo čekat. Tohle nám nevyhovovalo, protože jsme chtěli hrát fotbal. Oni měli tři čtyři hráče, kteří změnili chod zápasu, to je pak vidět." 

Tomáš Vondrášek při nástupu do utkání s Jabloncem na podzim 2022.
Teplický srdcař Vondrášek: Máme natolik dobrý kádr, abychom se baráži vyhnuli

Kučera snad bude za týden v pořádku, Vondrášek má ale pravděpodobně natržený sval. Teplicím se navíc pro zápas s Ostravou vykartoval útočník Gning. „Je to nepříjemné. Musíme si s tím ale poradit," uvedl Jiří Jarošík. 

Nedoplní Severočeši rychle svůj kádr čerstvou posilou? Podle jejich kouče je něco podobného nereálné. „Moc nevěřím, že bychom někoho narychlo dělali. Když vám vypadnou čtyři důležití hráči, těžko je nahradíte." 

Proti Baníku se do hry patrně dostane forvard Babacar Sy, který už nasbíral na Bohemce několik minut, připraven bude i stoper Mićević jehož skláři získali minulý týden. „Babacar byl příjemným oživením naší hry dopředu, kdy nám to moc nešlo. Jemu vyhovuje, když je hra otevřená, je běžecky vybavený a má rád náběhy. Má tréninkové manko, ale myslím, že ho rychle dohání, pomůže nám. Třeba v příštím utkání bude v základu. Mićević je s námi krátce. Máme před sebou týden a uvidíme, jak se sžije s týmem, třeba pomůže hned v dalším zápase."