Na bujarém večírku, který se odehrál před začátkem letošní sezóny, se bavily ofenzivní hvězdy Alexandre Lacazette, Pierre Emerick Aubameyang, Mesut Özil, Henrich Mchitarjan, ale také mladíček Matteo Guendouzi či například Sead Kolašinac.

Filip Rada.
Duklu táhne obrana. Je to o pracovitosti, líčí Rada

Alkohol a ženy zřejmě přestaly být dostatečně zábavnými, a tak Mesut Özil nabídl spoluhráčům k inhalování plyn. Mladičký Guendouzi se toho neohroženě chopil a během chvíle ztratil vědomí. To vše samozřejmě doprovázel smích jeho spoluhráčů. Ti si postupně všichni, kromě arménského Mchitarjana, dali dávku taky.

Užití rajského plynu vede v menším množství k euforickému stavu. V kombinaci s alkoholem ale může být dokonce až smrtelné, neboť dojde ke ztrátě kyslíku. V minulosti už byli v Anglii přistiženi při užívání této látky třeba Raheem Sterling či Kyle Walker.

Jediné štěstí hráčů Arsenalu je, že se zřejmě nedopustili žádného protiprávního jednání. Užívání rajského plynu je totiž zakázáno pouze osobám mladším osmnácti let. I přesto se ale budou muset Kanonýři zpovídat z nezodpovědného chování.

Podle deníku The Sun si ale party pořádně užili a utratili zhruba 30 000 liber (850 000 Kč).

Nová posila Zlína Pablo Podio.
Přeji River Plate. U nás jsou fanoušci blázni, říká zlínský Argentinec Podio

Autor: Lukáš Foff