Zápas začal svižně, hned ve 2. minutě si srazili Tepličtí střílený centr do vlastní branky, podobně se však vedlo na druhé straně i domácím, tečovanou ránu Šimečka brankář Vašek sice vyrazil, ovšem pouze na tyč, od níž se míč dokutálel za brankovou čáru.

Na další branku si diváci museli počkat až do závěru první půle. Arma sice měla optickou převahu, tu ale zužitkoval až Jindráček, který byl po akci Ťoka nejdůraznější ve skrumáži před brankou soupeře.

PILÍKOVA FORMA

Ve druhém poločase už Arma zcela přebrala otěže utkání, její střely však létaly buď mimo, nebo je kryl spolehlivý teplický brankář. Ten nestačil až na chytrou ránu Pilíka na bližší tyč z hranice vápna, poctivý záložník prokázal svou formu a trefil se ve třetím zápase po sobě! „Zkoušíme ho trochu na jiném postu, hraje spíše podhrota a zatím mu to svědčí,“ pochvaloval si po utkání trenér Aleš Křeček.

Fotbalový zápas mezi Armou Ústí a Duklou Praha
Fotbalisté Army v zimě poprvé prohráli, nestačili na ligovou Duklu

Na Pilíkův úspěch navázal v závěru parádní dalekonosnou ranou do šibenice Zeman, skóre uzavřel těsně před koncem další krásnou ránou o tyč Dramé. „Po zápase s Duklou jsme si vyříkali některé věci, přesto jsme se rozjížděli pomaleji. Druhá půle už byla podle našich představ a byli jsme jasně lepším mužstvem,“ zhodnotil zápas Křeček.

FK Ústí - FK Teplice U21 5:1 (2:1)Branky: 2. vlastní, 42. Jindráček, 66. Pilík, 82. Zeman, 87. Dramé - 9. Šimeček
Ústí: Vašek (46. Kotěra) - Pimpara, Peterka, Šnirc, Zeman, Ťok, Martykán, Jindráček, Procházka, Jakubov (46. Pilík), Vopat (46. Dramé).