„Bylo to těžké utkání, tvrdé, ale rozhodne ne zákeřné. Hrob byl nepříjemný, má tam zkušené kluky, například Pištrou, Šurala, Kozáka. Jsme rádi, že jsme je vůbec porazili. My ale máme v Hrobu řadu kamarádů. Chceme, aby se v soutěži zachránili, abysme se utkávali i v příští sezóně. Bylo proto trošku rozporuplný je porazit. Navíc jsme nehráli pohledný fotbal, na jaře nám to kombinačně nejde," přiznal po závěrečném hvizdu sudího Roháče.

Odchovanec teplické kopané ale připustil, že důležitější než předvedená hra jsou výsledky. A ty má Dubí na jaře dobré – dvakrát vyhrálo, jednou padlo až po penaltovém rozstřelu. „Ve třech zápasech jsme dostali jen jeden gól, to je oproti podzimu posun. Tam to bylo hodně divoké, jednou jsme vyhráli šest jedna, podruhé prohráli dva šest. Zrovna v Hrobě jsme na podzim dostali šest branek, takže jsme jim to vrátili. Ale teď vycházíme hlavně z defenzivy," prozradil.

Dubí v tabulce na druhé příčce přeskočilo céčko Litoměřicka, za postupem se ale nehrne. „To fakt ne. Sami víme, že herně to není dobré, navíc kádr není tak široký. Po výhře nad Hrobem jsme ale zachránění, tak si fotbal můžeme užívat, třeba se hra zlepší."

1. FC Dubí – TJ Hrob 2:0 (1:0). Branky: 35. P. Doubek, 86. T. Doubek. Rozhodčí: Roháč – Eichler, Suchánek. ŽK: 1:0. Diváci: 50.