Hájští dokázali remizovat s Hrobem 1:1. Dělba bodů byla zasloužená. Háj šel dokonce do vedení, když se trefil nejmladší Kubásek. Pištora ale ještě před změnou stranu vyrovnal. Po obrátce měly oba týmy několik šancí, další branka už ale nepadla.

Podivné utkání sehrály Srbice s Košťany. Košťany byly lepší, srbického Četverika ale překonaly pouze jednou. Srbice vytěžily z minima maximum a vyhrály 2:1.

V posledním sobotním zápase porazily Hrobce jednoznačně Osek 7:3. O přestávce byl při tom stav nerozhodný 1:1. Poté se ale suverén srbického turnaje rozehrál ke svému obvyklému výkonu a nedal Baníku šanci.

Fotbalisté 1. FC Dubí chtěli být prvním mužstvem, které na srbickém turnaji Marius Pedersen Cup 2013 obere TJ Oldřichov o body. Nepovedlo se, Oldřichov vyhrál 4:3.

Dubští při tom vedli po první půli 2:0. Oldřichov ale nehodil flintu do žita. Brankář Lilko, který už na srbickém turnaji rozvlnil síť soupeřů, šel do útoku. Také tentokrát se stal robustní gólman kanonýrem. Dvěma góly přispěl k obratu. Výhra ale Oldřichovu k návratu na první příčku turnaje nepomohla. Na ní se totiž díky lepšímu skóre vyhřívají Hrobce.

Tabulka po 5. kole: 1. Hrobce 15, 2. Oldřichov 15, 3. Srbice 9, 4. Košťany 9, 5. Hrob 5, 6. 1. FC Dubí 3, 7. Osek 1, 8. Háj 1.
Tabulka kanonýrů: 1. Císař 9 (Hrobce), 2. Satran 7 (Hrobce), 3. – 4. Lilko, Buchtele 5 (oba Oldřichov), 5. – 6. Jakub Duben 4 (Košťany), Pištora 4 (Hrob).