Srbičtí přitom měli v Krupce v úvodním kole krajského přeboru na dosah i tři body. Domácí tým sice šel po nekompromisně proměněné penaltě Hrubého těsně před přestávkou do vedení, po obrátce ale byli lepší hosté. Zaslouženě srovnali a poté mohli zápas rozhodnout.

„Ale taky to mohlo vypadat úplně jinak, kdyby Bikár dal na 2:0,“ poznamenal k derby krupský Martin Sigmund, který je jednou z letních posil ambiciózního celku koučů Vrtišky a Kučery. „Remíza by asi byla více spravedlivá. To vítězství na penalty je pro nás hodně šťastné,“ uznává Sigmund.

Ilustrační foto
Víte, jak to správně pískat? Máte možnost stát se novým rozhodčím!

Co zápas, který měl slušnou diváckou kulisu, ukázal? Krupka disponuje zkušenými hráči Bikárem, Rilkem a Sigmundem, její síla je značná. Běhavý a fyzicky velmi dobře připravený tým Srbic, který se může pochlubit kvalitními standardkami, se jí ale dokázal minimálně vyrovnat; naznačit, že i v novém ročníku krajského přeboru bude jeho černým koněm. 


  1. TJ Krupka – Sokol Srbice 2:1 PK (1:0). Branky: 45. Hrubý – 64. Opata. Rozhodčí: Doubek – Kolátor, Provazník. ŽK: 3:4. Diváci: 250.