„Věděli jsme, že nás čeká silný soupeř. Přes zimu posílil, přišel tam nový trenér. Nám chyběli čtyři hráči základní sestavy (Měšťánek, Mergl, Pavlíček, Augusta – pozn autora). Zápas pro fanoušky příliš pohledný nebyl, na hřišti se odehrával spíše boj," začíná s hodnocením utkání trenér Bíliny Jaroslav Kovačka.

V první půli byly Louny lepší, daly gól po výborné individuální akci Zelinky, trefil se přímo do šibenice. Ve druhém poločase jsme hráli velmi dobře. Šance sice nepřicházely, v poli jsme ale Louny přehrávali. Zaslouženě jsme vyrovnali po centru Zemby, který si hosté srazili sami do branky. V následném penaltovém rozstřelu proměnili Masopust a Vosátka, neuspěl kapitán Vlasák. Penalty už jsou ale loterií, o štěstí. Bod bereme," tvrdí Kovačka.

Jak se bude Bílině dařit, až se jí vrátí do sestavy zranění hráči?  „Věřím, že s uzdravením hráčů ze středu zálohy, kteří nám opravdu hodně chyběli, se zlepší přechod do útoku. Záloha je základ fotbalu," okomentoval zápas trenér Bíliny Jaroslav Kovačka.

FK Bílina – FK Louny 1:2 po penaltovém rozstřelu.
Branky: vlastní – Zelinka, Suchý
Bílina: Vondráček – Žemba, Gutsch, Vostáka, Beran – Levý, Suchardt, Vlasák, M. Choutka – Záhradský, Masopust. Střídali: Bečvařík, Kotěšovský, Ročenovič.