Středočeši se přitom na Stínadlech v proměnlivém počasí na začátku zápasu neprezentovali špatným výkonem, domácí naopak působili poněkud nervózně. Po dvaceti minutách už ale přebrali režii utkání do svých rukou a začali si vytvářet šanci za šancí. Po půlhodině hry se dočkali první branky, vstřelil ji aktivní Nivaldo, když s přehledem překonal Hrušku. Chvíli před přestávkou pak sedla rána Horovi, Hruška byl bez nároku.

Dvougólový náskok "skláře" uklidnil a na hřišti byli ve druhé půli jednoznačnými pány. Do příbramské branky ale přidali už pouze jeden gól, to se konečně prosadil Červenka, jenž v úvodní pětačtyřicetiminutovce spálil dvě velmi dobré příležitosti ke skórování. Brankář Teplic Martin Chudý udržel podruhé na jaře čisté konto.

21. kolo první fotbalové ligy:
FK Teplice - 1. FK Příbram 3:0 (2:0)
Branky: 31. Nivaldo, 44. Hora, 57. Červenka. Rozhodčí: Hrubeš - Paták, Pospíšil. ŽK: Krob - Linhart, Květ. Diváci: 2226.
Sestavy:
Teplice: Chudý - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Soungole, Kučera - Vošahlík (85. Vachoušek), Hora, Nivaldo (72. Hyčka) - Červenka (82. Vaněček). Trenér: Šmejkal.
Příbram: Hruška - Tregler (82. Kacafírek), Chaluš, Jiránek, Divíšek - Suchan, Květ - T. Pilík, Rezek, Kukec (46. Bazal) - Linhart (58. Ayong). Trenér: Tobiáš.