Bylo nabíledni, jak vše pravděpodobně dopadne. Úřad pro ochranu osobních údajů Teplicím odtajnit výdělky jednotlivých hráčů nedoporučil. Hrdlička nyní přemýšlí o tom, že na webových stránkách klubu zveřejní alespoň platové rozpětí tří kategorií.

„Říkat jméno po jménu asi není ono, v Čechách ještě nejsme připravení říkat kolik kdo bere, navíc to není moc legální," myslí si trenér Teplic Zdeněk Ščasný. „Já osobně na tom ale nevidím nic špatného. Každý má možnost fotbal hrát, ty peníze si vydělat nebo se dostat ve svém oboru na špičku. Závist tady bude asi vždy, ale pokud si to vedení přeje, nemám problém. Spíš by ale bylo lepší, aby byly zveřejňovány platové kategorie," dodává.

Pro zveřejňování konkrétních částek, které se fotbalistům na Stínadlech vyplácí, by vedení klubu potřebovalo souhlas samotných hráčů. A zde patrně narazí, zdaleka ne všem by se totiž líbilo, aby kdekdo věděl, kolik berou. Druhá varianta touhy FK Teplice být transparentní a nic netajit ale bude s největší pravděpodobností bezproblémová. Zveřejnit platové kategorie může klub bez souhlasu hráčů.

Podle deníku Sport si nejlépe placení hráči na Stínadlech přijdou bez prémií a bonusů na 60 až 90 tisíc korun měsíčně. Do této nejvyšší kategorie prý patří zhruba šest hráčů. Přibližně osm fotbalistů Teplic pobírá za své výkony cca 50 tisíc korun měsíčně, zbytek týmu jednou za měsíc na své konto připíše 12 až 25 tisíc korun.