„Vilémov? Neměl povedený konec podzimu, body sbíral hlavně doma. Já mám ale informace spíše zprostředkované přes internet. Vím tedy vše, co mají na webu, ale z toho těžko posuzovat. My bychom Vilémovu chtěli vrátit nakládačku z úvodu podzimu, kterou jsme tam vyfasovali. Tehdy jsme jeli s okleštěným kádrem, podle toho to pak také dopadlo," vzpomínal modlanský kouč Miloslav Pohl.

Vilémov v prvním kole sestřelil Modlanpoměrem 7:1, hattrickem zazářil záložník Patrik Havel. „Je to kvalitní soupeř se zvučnými jmény. Pro diváka to může být zajímavé. Věřím, že náš mladý tým Modlany potrápí," řekl vilémovský trenér František Dužár. „V generálce jsme propadli při standardních situacích. A víme, jak dobře je zahrává modlanský Michal Doležal," zdůraznil vilémovský manažer Libor Sklenář.

Domácí Baník hlásí ztrátu jednoho z klíčových hráčů. „V poslední přípravě s Duchcovem se zranil Karlík takovým způsobem, že bude na celé jaro ze hry. Má v háji vazy a šlachy v kotníku, ve čtvrtek byl na operaci. Je to citelné oslabení, jedná se o zkušeného hráče základní sestavy," postěžoval si Pohl.

Zápas se hraje dnes od 14.30 na umělé trávě v Srbicích.

Ve stejný čas přivítá Krupka v derby Proboštov, Bílinu doma čeká Horní Jiřetín.