Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech: "Velká gratulace patří týmu z Chudeřic, který se dokázal ve finále poprat s tak těžkým soupeřem, jakým tým s legendami fotbalových Teplic byl. Finále si v mnohém nic nezadalo s finále Ligy mistrů, které se shodou okolností konalo ve stejný den. Je vidět, že v AGC máme nejen šikovné skláře, ale zároveň sportovce a především fotbalisty. Již nyní se těším na další fotbalové drama, které přinese příští ročník našeho turnaje.“

Do letošního ročníku turnaje se přihlásilo 15 mužstev ze všech závodů a společností skupiny AGC v České republice. Do Teplic přijeli i týmy z ruských měst Klin a Bor, kde má skupina AGC své výrobní závody. Vedle 3. místa fotbalistů z Boru si tým z Klinu odváží slušné 7. místo.

Součástí turnaje byl soutěžní a zábavný den pro děti zaměstnanců skupiny AGC, kterého se účastnily i děti z dětských domovů. Program připravilo Divadlo v Pytli Petra Stolaře.

Fotbalový turnaj AGC Cup patří mezi aktivity, které skupina AGC pro své zaměstnance pravidelně připravuje. Nejen díky nim firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Minulý týden AGC Flat Glass Czech obsadilo 2. místo v regionálním kole soutěže Zaměstnavatel roku.