I když ředitel hotelu Petr Brandl vždy ve vztahu k reprezentačnímu týmu říká, že nejde o žádného náročného klienta.
Den před zápasem v kuchyni pro Baroše, Čecha, Ujfalušiho a další naše reprezentanty připravili kuřecí steak, grilovaný ananas, chřestový krém, boloňské špagety a také tradičního lososa servírovaného na limetkách. K tomu vždy dostatek příloh všeho druhu a také salátové mísy.
Včera před utkáním fotbalisté poobědvali kuřecí vývar s kapáním, poté jim naservírovali přírodní krůtí steak a nebo milánské špagety. K tomu opět přílohy dle vlastního výběru. Lehký odpočinek na lůžku a odjezd na stadion.

Kromě předem objednaného a konzultovaného jídelníčku se svazem letos už nemuseli oproti dřívějším letům v hotelu připravovat speciálně upravenou postel pro vysokého útočníka Jana Kollera.

Musel ji mít vždy nastavenou. Koller se už s reprezentováním rozloučil.
Teplický hotel nehostil Českou reprezentaci poprvé. Fotbalisté si na zdejší personál a také pokoje už zvykli v minulosti. Fotbalisté se v Teplicích nevěnovali pouze fotbalu. Využili volné chvíle k procházkám po městě. Byli nepřehlédnutelní, na sobě totiž nosili uniformovaný sportovní oděv laděný do červené barvy. Podle našich informací někteří z týmu využili pobyt v Teplicích pro návštěvu místních kadeřnických salónů.

Teplice zavalily tisíce fanoušků, jak českých, tak i slovinských. Dá se předpokládat, že v lázeňském městě již v odpoledních hodinách nezaparkujete. Rušno bude jistě i po skončení utkání.