„Skláři" jsou rádi, že si v úvodním střetnutí připravili půdu pro postup, a v odvetě se tak můžou vyhnout zbytečným problémům. Hlavně když trenér Ščasný bude dnes postrádat hned čtveřici reprezentantů Lüftnera, Litsingiho, Nivalda a Takácse. „Dá se říct, že o našem postupu je už rozhodnuto. Jsem moc rád, že jsme velmi dobře zvládli už první zápas, protože do odvety nepůjdeme kompletní," řekl hned po výhře na západě Čech kouč Teplic Zdeněk Ščasný.

Stejný názor má i trenér třetího třetího týmu ČFL. „O postupujícím je rozhodnuto. Do odvety tak můžeme jít bez stresu a zápas na krásném teplickém stadionu si užít," vykládal Stanislav Purkart.

Dnešní zápas začne na Stínadlech od 17.30. Pro Teplice půjde o test před víkendovým ligovým duelem doma s Bohemians Praha 1905. Kouč Ščasný bude mít během reprezentační přestávky tým pohromadě až těsně před ligou. Nivaldo a Litsingi totiž odehrají poslední kvalifikační duely ve středu, Takács a Lüftner o den dříve. Poté se všichni reprezentanti vrátí do Teplic.

Pro utkání s Domažicemi bude otevřena hlavní tribuna, která bude přístupná vchody A a B, jednotné vstupné pro ženy i muže je 50 Kč, permanentkáři a také děti do 150 cm v doprovodu dospělého mají vstup zdarma. Současně je důležité si dát pozor na uzavírku ulice Čsl. dobrovolců.