„Výsledkově mě potěšil první poločas. Celkově to bylo dobré utkání, soupeř to bral prestižně, což vůbec nevadilo. Ve druhém dějství jsme nehráli dobře. Chybělo více pohybu a nasazení. Líbili se mi mladí hráči Česlák nebo Vaněk. Na rozšíření kádru to je dobrý ukazatel. Ale jak říkám, druhá půle nám nevyšla. Máme stále hodně času si to vyříkat,“ ohodnotil utkání trenér Petr Rada.

Neuběhla ani minuta a Teplické dostal do vedení po dorážce Vachoušek. Mostecký Danoski sice vyrovnal, avšak po dvou standardních situacích se nejprve prosadil Vaněk a po nepřehledné situaci také Vondrášek. První dějství ukončila parádní rybička Vachouška, který tak dal Teplicím vedení 4:1.

Ve druhé půli Most zabral a začal soupeři zatápět. Nejprve se krásně z trestného kopu trefil Černý. Následně Danoski vymyslel skvělou přihrávku na Frnocha, který se prosadil mazáckou kličkou. Mladý celek Baníku se vyrovnaní nedočkal, naopak po faulu proměnil penaltu teplický rychlík Mahmutovič.

Teplice - Most 5:3 (4:1)

Branky: 1. a 45. Vachoušek, 20. Vaněk, 37. Vondrášek, 90. Mahmutovič z pen. – 12. Danoski, 60. Černý, 73. Frnoch.

Sestava Teplic:

I. poločas: Pechatý - Vondrášek, Lukáš, Vaněk, Pícha - Jindráček, Ljevakovič, Česlák, Vůch - Vachoušek, Došek.

II. poločas: Pechatý - Krátký, Matula, Siva, Rosa - Jungr, Čajič, Kalivoda, Lácha - Melunovič, Mahmutovič. Trenér: Rada.