„Naši fanoušci si zaslouží, abychom se s nimi rozloučili vítězstvím. Uděláme všechno pro to, aby tomu tak bylo," slíbil teplický bojovník z Bosny Admir Ljevakovič před utkáním na Stínadlech, které začne ve 20.00 hodin.

Severočeši touží v letošní derniéře utnout třízápasovou mini sérii bez výhry a udělat tak vítěznou tečku za veleúspěšným podzimem, ve kterém si vysloužili ligový bronz. O ten už na podzim nepřijdou.

Posledním soupeřem Teplic bude zarputilý nováček z kraje okurek a vína, který ve svém brněnském azylu dokázal obrat tým kouče Ščasného o dva body. Jenže Teplice teď budou doma, kde ztratily body jen při remíze s Libercem.

„Čeká nás velmi obtížný soupeř, který nemá, co ztratit. Už po našem prvním zápase jsem říkal, že Znojmo bude získávat body na úkor favoritů a to se potvrdilo," zůstává obezřetný trenér Zdeněk Ščasný v rozhovoru pro web Teplic.

„Znojmo se v lize rozkoukalo a zvládá těžké zápasy, proto nás nečeká nic jednoduchého. Ale pro nás se nic nemění, jsme favoritem a to budeme chtít dokázat na hřišti," zavelel kapitán Milan Matula. „Chceme skvělý podzim zakončit výhrou. Věříme, že se to přenese i do jarní části."

Utkání 16. kola bude mít slavnostní předehru, kdy dojde k uvedení dvou nových členů do teplické Síně slávy.