Depresivní deku, která na hráčích Teplic už několik kol leží, můžou z velké části pomoci odhodit právě příznivci party ze Stínadel. Není bez zajímavosti, že volný vstup pro své fanoušky vyjednali s vedením právě samotní hráči. Na nedělní zápas proti Liberci, který začíná už v 15 hodin, se tak dostanou diváci bez placení. U vchodu naopak ještě obdrží tleskadlo, pomocí něhož lze vytvořit kvalitní atmosféru. Bezplatná návštěva Stínadel platí i na pohárovou odvetu proti Domažlicím a na poslední podzimní zápas proti Zbrojovce Brno.  „Teď jsem tady sám," říká v obrazové pozvánce na nedělní důležitý zápas smutným hlasem brankář Teplic Tomáš Grigar. Stojí pár metrů před šestnáctkou, na tribunách není ani živáčka. „Ale v neděli tady budeme společně!" burcuje odhodlaně. Splní se teplickým fotbalistům přání? Ukáží fanoušci Teplic svá  skutečná srdce a doženou žlutomodré ke třem bodům?

Zdroj: Youtube

Ve středu tepličtí fotbalisté porazili v úvodním osmifinále Poháru České pošty  Domažlice, klub ze třetí ligy, 2:0. Pevně věří, že je vítězství nastartuje i před sérii posledních tří podzimních zápasů v první lize. Pohárová odveta se hraje na Stínadlech 28. listopadu. Už v neděli však poslední tým tabulky čeká ligové derby s Libercem. Vstup na oba zmiňované duely, a navíc proti Brnu, mají fanoušci zdarma.

Výhra v Domažlicích by na teplický tým měla podle hráčů působit jako živá voda. „Výsledek 2:0 je důležitý pro pohár i pro pohodu před ligou s Libercem. Škoda, že jsme tutovky nedali už dříve, pak se naštěstí dvakrát trefil Aidin Mahmutovič. Teď se musíme soustředit na poslední tři zápasy a získat co nejvíce bodů. Jsme v kritické situaci v kabině se o tom bavíme pořád," řekl kapitán týmu záložník Admir Ljevakovič. „Chtěli jsme se nakopnout před ligou, škoda šancí, mohli jsme být ve větším klidu. Za stavu 0:0 jsem šel do druhého poločasu týmu pomoct, snad se mi to dvěma góly povedlo a v poháru postoupíme dál. Vyhrát, to tady byla proti soupeři z třetí ligy povinnost. Teď musíme zvládnout Liberec. Viděl jsem jeho zápas se Slováckem, ale my se musíme soustředit na náš výkon," prohlásil pro klubový web hrdina pohárového zápasu a autor obou gólů Aidin Mahmutovič.