Deník region
1/4 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Popis

Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.

Zdroj: Shutterstock

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
Popis

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.

Zdroj: Shutterstock

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.
Popis

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.

Zdroj: Shutterstock

Doporučujeme vám
Někteří z obžalovaných se v Ústí zúčastnili nového projednávání deliktu v Dubí na koupališti
Přehrát video

Řezali ho jako psa, kopli si všichni. Bazénová bitka v Dubí znovu před soudem

Vojáci Armády ČR vystřídali učitele za katedrou.

FOTO: Vojáci Armády ČR vystřídali v Ústeckém kraji učitele za katedrou

Louny - Bílina

Postup je našim cílem, zní z Bíliny. Draci suverénně vyhráli základní část

Odjezd od školy.

FOTO: Žáci z Teplic vyrazili na výlet. Nadané děti hostil Klášterec nad Ohří

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.