Zdroj: ČTK/ Václav Pancer
Ilustrační snímek másla.
Zdroj: Deník / Divíšek Martin
Zdroj: Redakce/EU Milk Market Observatory
Máslo.
Zdroj: ČTK/digifoodstock.com
Máslo.
Zdroj: ČTK/digifoodstock.com
Máslo.
Zdroj: ČTK/digifoodstock.com
Ilustrační foto.
Zdroj: ČTK/digifoodstock.com
Máslo.
Zdroj: DENÍK/ilustrační foto
Ilustrační snímek másla.
Zdroj: Deník / Divíšek Martin
Ilustrační snímek másla.
Zdroj: Deník / Divíšek Martin
Celkem půl hodiny šlehání přineslo očekávaný výsledek. V máselnici zůstala kompaktní část másla, od kterého se oddělilo voňavé podmáslí.
Zdroj: Deník/Lenka Novotná
Po deseti minutách ručního šlehání v máselnici nám vznikla hustá, vyšlehaná šlehačka. Trvalo dalších deset minut, než se přešlehala a začaly v ní vznikat malé hrudky žlutavého másla.
Zdroj: Deník/Lenka Novotná
Půl tuny másla měsíčně spotřebují při výrobě dortů, dezertů a dalších cukrářských výrobků ve společnosti Ollies dorty.
Zdroj: Deník/Pavel Sonnek
Půl tuny másla měsíčně spotřebují při výrobě dortů, dezertů a dalších cukrářských výrobků ve společnosti Ollies dorty.
Zdroj: Deník/Pavel Sonnek
Půl tuny másla měsíčně spotřebují při výrobě dortů, dezertů a dalších cukrářských výrobků ve společnosti Ollies dorty.
Zdroj: Deník/Pavel Sonnek
Půl tuny másla měsíčně spotřebují při výrobě dortů, dezertů a dalších cukrářských výrobků ve společnosti Ollies dorty.
Zdroj: Deník/Pavel Sonnek