Litvínov se jako první dostal do vedení 1:0, ale hosté vzápětí dokázali srovnat. Tak to bylo až do stavu 3:3, kdy Sparta v krátkých časových úsecích dotahovala. Na Hüblovu trefu už ale odpovědět nedokázala. „Konečně mi to tam spadlo. Věřím, že teď jsem to spustil. Takový gól proti Spartě potěší,“ zářil šťastný střelec Viktor Hübl. Jeho první gól v sezoně potěšil i trenéra Radima Rulíka. „Jsem za to moc rád, že se Viktor trefil. Věřím, že teď mu to tam začne od teď padat,“ řekl Rulík.

Litvínov – Sparta Praha 4:3 4:3 (1:1, 2:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Jánský (Lukeš), 29. Ihnačák, 33. Kubát (Sörvik, Hübl), 60. Hübl – 10. Saponari (Smejkal), 31. Klimek (Reichenberg), 37. Forman (Pech, Švrček). Rozhodčí: Hodek, Kika – Pešek, Špůr. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 5 748.

Litvínov: Petrásek – Baránek, Dietz, Gula, Kubát, Pilař, Sörvik – Černý, Gerhát, Hanzl – Hübl, Ihnačák, Jánský – Jurčík, Lukeš, Matoušek – Šimeček, Trávníček, Vandas. Trenéři: Rulík a Stránský.

Sparta Praha: Honzík – Pavelka, Dvořák, Mikuš, Kalina, Nedomlel, Švrček – Kumstát, Pech, Forman – Uher, Vrána, Kudrna – Říčka, Klimek, Reichenberg – Smejkal, Černoch, Saponari. Trenéři: Kalous a Nedvěd.