Předchozí
1 z 6
Další

Sidonius Jiro, umělec, Benešov

Sidonius Jiro.Sidonius Jiro.Zdroj: Deník/Zdeněk Kellner

V poslední době nejraději konzumuji v benešovské restauraci "U kašny", nacházející se v prostorách bývalé restaurace bývalého hotelu Nigrin na Masarykově náměstí. Rád sedávám u okna a vyhlížím na Alliprandiho krasavici Annu, stejně jako ve své době činíval Mistr Josef Suk, jenž zde bývával pravidelným hostem.

Květuše Mašínová, ředitelka Základní školy a Praktické školy Diakonie ČCE Čáslav, Rohozec

Květuše Mašínová, ředitelka speciální školy Diakonie Čáslav.Květuše Mašínová, ředitelka speciální školy Diakonie Čáslav.Zdroj: Deník/Archiv

Mám ráda Restauraci U Hájků v Nových Dvorech a při výletě na kole rozhodně Kolo Bistro v Kobylnicích. V Kolo bistru je krásné prostředí a výborný výběr a restaurace u Hájků je osvědčená, tam se vždycky dobře najíme.

Jana Havelková Puklová, Zdravotní sestra a vedoucí spolku Radost příbramáčkům, Příbram

Jana Havelková Puklová.Jana Havelková Puklová.Zdroj: Deník/Archiv

Mám moc ráda saláty a jídla z restaurace Mayas na sídlišti v Příbrami. Víno si dávám nejčastěji doma z důvodu nedostatku času, ale kupuji si kvalitní vína ve vinotéce Bobule. Posedět se sklenkou vína, když už ten čas je, jdu do do Slopateky v křižáku.

Tomáš Bílek, učitel, Rožmitál pod Třemšínem

Tomáš Bílek, učitel ZŠ Rožmitál pod Třemšínem, PříbramTomáš Bílek, učitel ZŠ Rožmitál pod Třemšínem, PříbramZdroj: Deník/Archiv

Nejradši si zajdu na jídlo do příbramské indické restaurace. Nejraději si tam objednávám jehněčí na česneku s česnekovým indickým chlebem. Na pivo moc rád zajdu do D-klubu příbramského divadla.

Libor Smolík, pilot, Kutná Hora

Libor Smolík, pilot, Kutná Hora.Libor Smolík, pilot, Kutná Hora.Zdroj: Deník/ Redakce

Dříve jsem v Kutné Hoře rád chodil do Ruthardky, ale ta se podle mě po covidu dost zhoršila. Aktuálně je to za mě stará dobrá Restaurace Dačický. Vždy si dávám hovězí líčka v šípkové omáčce nebo kančí guláš s perníkovými knedlíky (už od mládí).

Miroslava Strakatá, ředitelka MŠ Maršovice, Votice

Miroslava Strakatá, ředitelka MŠ Maršovice, Votice.Miroslava Strakatá, ředitelka MŠ Maršovice, Votice.Zdroj: Eva Marešová

Moc ráda navštěvuji restauraci pana Sapíka v Klokočné u Prahy. Oceňují příjemné prostředí, vstřícný personál a výborné jídlo. Jak jídelní, tak nápojová nabídka, je velmi pestrá. Někdy mám problém si vybrat, protože mám chuť na více jídel.