„To se ale bohužel uskutečnit nemohlo. Jsme proto rádi, že se mistr uzdravil a vrací se na hudební scénu," říká pořadatel. „Jednání o jeho účasti na letošní Dvoraně pokračovala v průběhu celého loňského roku a až letos v březnu byla zdárně dokončena," vysvětluje Josef Vejlupek z pořádající agentury Monia.

TISÍCE DIVÁKŮ VE VARU

„Půjde přitom o obdobný Gottův koncert, jaký jsme s kolegou viděli už během září 2015 na populárním festivalu Trampský širák. Tato akce se koná každoročně na Vysočině (Štoky u Jihlavy). Tisíce diváků byly tehdy opravdu ve varu, vystoupení mnohonásobného Zlatého slavíka si užívali."

Dalšími vděčnými hosty červnové Dvorany jsou zábavný Banjo band Ivana Mládka, populární kapela Rangers spolu s Mirkem Černým, Hop trop Samsona Lenka a logicky také filmová čarodějnice Saxana Petra Černocká.

Duchcov se bavil 22. Casanovskými slavnostmi
Letošní Casanky: Slza, Luboš Pospíšil, Marta Jandová, Naďa Urbánková, Debbi...

Ta sice také bude celý hudební večer moderovat, ale určitě ji uslyšíme i zpívat. Vždy patnáctiminutový prostor dostanou tři vítězové posledních ročníků Porty skupiny Choroši, Vasilův Rubáš a Přelet Ms.

Dvorana se uskuteční dva týdny po samotném finále Mezinárodního festivalu Porta, který bude hostit o prvním červnovém víkendu Laguna na Severní Terase.

Dodavatelem celého programu je pražská agentura Oskar Hanh Agency, Dvorana vznikla v koordinaci s hlavním štábem festivalu Porta, na realizaci spolupracuje také ústecká agentura Dream PRO a také Kulturní středisko Ústí.

Lístky za 560 korun již nabízí síť Ticketstream, jsou i v Čedoku či ve FIRO tour. Koupit je lze též elektronicky. V den koncertu na místě přijde jedna vstupenka na 660 korun.

Slavnostního zahájení lázeňské sezony
Čechomor, Bratři Ebenové, Vilda Čok, Fešáci...Deník zná program letošní Lázeňské