Pro ty, které vylekala úvodní věta, malé upozornění - píseň v Piči na lehátku je nejhitovější skladbou nového alba St. Mary Huana Ganja, stala se i jedním z vrcholů pátečního večera v ústeckém Kulturním domě.

Zdroj: Youtube

Show odstartovala česká interpretka Gygy, poté se snažila diváky nažhavit především anglicky zpívající formace Dilemma ze Slovenska. Mezitím Kuko korzoval mezi svými příznivci, dokonce i prodával suvenýry; bylo znát, že kapela si i po dvaceti letech na scéně koncertování dokáže užívat.  S uřvanou formací Dilema si Hrivňák střihl naopak pohodovou skladbu Nazdar, a poté, co fanoušci museli překousnout dlouhé čekání na start „Slížů", začala očekávané představení, při němž se posluchač dosyta pobavil. Za taneční produkce kocoura Fera, maskota kapely, zněly staré dobré pecky Brdokoky, Silný refren, Malá Žužu, A ja sprostá nebo Telegram, které prokládaly písně z nové desky.

S nimi měli diváci, kteří je ještě neznali, velký problém. Sál totiž nebyl ideálně nazvučen, zpěvákovi tak nebylo ze všech míst dobře rozumět. „Stál jsem nejprve vzadu a slyšel dobře, když jsem ale šel blíž, tak to bylo horší. Myslím, že to je ale ústeckým kulturákem, který prostě nemá dobrou akustiku," vylíčil Míra Postl z Teplic. Jinak ho ale koncert nezklamal. „Slíže jsou vždy super, byl jsem na nich několikrát a pokaždé jsem byl spokojený."